15 Yaşındaki Çırağını Darp Eden Şüpheli Adli Kontrolle Serbest

Dün İstanbul Kağıthane'de bir fabrikada çalışan 15 yaşındaki çocuğun, aynı iş yerinde çalışan 30 yaşındaki kişi tarafından darp edildiği görüntüler basına yansımış ve tepki çekmişti. Görüntülerin yayılması üzerine polis, çocuğu darp eden ile olayı görüntül.

15 Yaşındaki Çırağını Darp Eden Şüpheli Adli Kontrolle Serbest

Dün İstanbul Kağıthane'de bir fabrikada çalışan 15 yaşındaki çocuğun, aynı iş yerinde çalışan 30 yaşındaki kişi tarafından darp edildiği görüntüler basına yansımış ve tepki çekmişti. Görüntülerin yayılması üzerine polis, çocuğu darp eden ile olayı görüntüleyen kişi olmak üzere 2 kişiyi gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler çıkartıldıkları mahkemece serbest bırakıldı.  s-294fac0da2339683ba7e30ea83720f208c37c6
Kağıthane'de bir fabrikada çalışan ve 7 yıl önce beyin ameliyatı olan 15 yaşındaki Enes Y. aynı iş yerinde çalışan 30 yaşındaki Yücel B. tarafından darp edildi. Çocuğun daha önce de defalarca aynı kişinin işkencesine maruz kaldığını öne sürülürken, her seferinde şaka yaptığını söyleyen kişi son dayağını cep telefonu ile kayda aldırdı. Çeken çocuk o görüntüyü bir arkadaşına gönderdi. Görüntü daha sonra darp edilen Enes Y.'nin amcasına ulaştı. Çocuğun ailesi ve amcası iş yerine gelerek çocuğu oradan aldı.

İşkence ve dayağın görüntüleri için

Beyin Ameliyatı Geçirmiş Çocuk İşçiye Dayak ve İşkence -

Adli kontrolle serbest kaldılar

s-1779298b60683ba1a116c94accbede53b77114
Olayın ortaya çıkması üzerine polis harekete geçti. Yücel B. gözaltına alınırken Enes Y. de ifadesi alınmak üzere Çocuk Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Enes Y.'yi darp ettiği iddia edilen Yücel B. İle o anları kahkaha atarak cep telefonu kamerasına kaydeden iş yeri sahibinin oğlu götürüldükleri sağlık kontrolünün ardından adliyeye çıkarıldı. Tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen 2 şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir

MHP'li Eski Başkan, Nesli Tükenmekte Olan Kızıl Geyiği Öldürdü: 'Bütün Avcı Dostlarıma Rastgele Diyorum' - Kelbeçer'i Boşaltan Ermeniler, Ölen Yakınlarının Naaşlarını da Yanlarına Aldı... - Cinayetin Ardından Bilgisayar Oyunu Çıktı: Ankara'da 13 Yaşındaki Arkadaşını Çekiçle Öldüren Çocuk
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER