17 Gündür Aranıyordu! Kayıp Elif Sosyal Medyadaki Videoda 'İkinci Eş' Olarak Ortaya Çıktı

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde 17 gün önce evden ayrılan Elif D.

17 Gündür Aranıyordu! Kayıp Elif Sosyal Medyadaki Videoda 'İkinci Eş' Olarak Ortaya Çıktı

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde 17 gün önce evden ayrılan Elif D. geri dönmedi. Bir sosyal medya platformundaki videoda saz çalan ve 'Ahmet Can' diye hitap edilen kişinin yanında görülen ve 'ikinci eş' diye bahsedilen Elif'in, ailesi kızlarının bulunmasını istiyor.

s-f057dde8c5d1ce445a8e060e90e75e6aeca0e2
Silvan ilçesinde ailesiyle yaşayan Elif D.'den, 17 gün önce evden çıktıktan sonra bir daha haber alınamadı.Demirören Haber Ajansı'nın haberine göre ailesi ertesi gün durumu polise bildirdi. Güvenlik güçleri Elif'in bulunması için çalışma başlattı. Ailenin akrabaları, Elif'in yakın zamanda çekilmiş bir videosunu sosyal medyada gördü.

"İkinci eşim"

s-bf53039019adeaaa1646eedba58ec700a34004
Görüntülerde, videoyu çeken Ş.S., 'Ahmet Can' diye seslendiği kişiye yeni eşinin hayırlı olması temennisinde bulunup, kaçıncı eşi olduğunu soruyor. Ahmet Can da 'ikinci eşim' diye yanıt veriyor.

"Yenge, yüzünü kapatma, utanma"

"Yenge, yüzünü kapatma, utanma""Yenge, yüzünü kapatma, utanma" Ardından videoyu çeken kişi Elif'e dönerek 'yenge, yüzünü kapatma, utanma' diye sesleniyor. Elif de yüzünü kapatarak gülüyor. Videoyu paylaşan kişiyle irtibata geçen aile, kızlarının Mardin'in Kızıltepe ilçesinde olduğunu öğrendi. Aradıkları numaraya bir daha ulaşamayan aile kızlarının bir an önce bulunmasını istiyor.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER