2 Ay Önce 'AKP ile Ülkemiz 50 Yıl İleriye Gitti' Diyen Abdullah Kiğılı: 'İç Piyasa Kötü Durumda'

Kiğılı Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı, tam kapanma döneminde haftalık çalışma süresinin 85'ten 36 saate indiğini ve üretim için ön sipariş vermede planlama yapamadıklarını söyledi Bloomberg HT’ye konuk olan Abdullah Kiğılı, hazır giyim sektörünün tam ka.

2 Ay Önce 'AKP ile Ülkemiz 50 Yıl İleriye Gitti' Diyen Abdullah Kiğılı: 'İç Piyasa Kötü Durumda'

Kiğılı Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı, tam kapanma döneminde haftalık çalışma süresinin 85'ten 36 saate indiğini ve üretim için ön sipariş vermede planlama yapamadıklarını söyledi

s-78e25776a1e7350fb0dcb3bf1acc2588f16322
Bloomberg HT’ye konuk olan Abdullah Kiğılı, hazır giyim sektörünün tam kapanma dönemini nasıl geçirdiğini değerlendirdi.Kığılı, tam kapanma sebebiyle iç piyasanın kötü durumda olduğunu belirttiği değerlendirmesinde, haftalık çalışma süresinin 85'ten 36 saate indiğini açıkladı. "TCMB'nin anketinde yıl sonu 8,71 tl Dolar/TL tahmini inandırıcı değil. Üretim için ön siparişlerin verilmesi gerekiyor, planlama yapamıyoruz.” diyen Kiğılı, pandemi nedeniyle Avrupa'da birçok önemli markanın iflas noktasında olduğunu söyledi.Kığılı, Türkiye’deki hazır giyim sektörünün potansiyeli hakkında yaptığı açıklamada, “Yurt dışı pazarda çok önemli potansiyel var. Markalarımız önümüzdeki yıllarda yurt dışında çok büyüyecek.” ifadelerini kullandı.

Kiğılı, geçtiğimiz aylarda yaptığı 'Ülkemiz 50 yıl ileriye gitti' açıklamasıyla gündeme gelmişti.

Abdullah Kiğılı'dan Bir Türkiye Analizi: 'AKP ile Ülkemiz 50 Yıl İleriye Gitti'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER