20 Yaşındaki Genci Öldüren Alkollü Sürücüye Tahliye

Hayali olan tıp fakültesini kazanmıştı Necati Kaan Şahin'in, hayali olan Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni kazandığı belirtildi.

20 Yaşındaki Genci Öldüren Alkollü Sürücüye Tahliye
s-542f0ed96c70de5a4285eba12ae05e8ff5085a

Hayali olan tıp fakültesini kazanmıştı

Necati Kaan Şahin'in, hayali olan Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni kazandığı belirtildi.

Sürücü 1.33 promil alkollü çıktı

Evinin önünde bekçiler tarafından yakalanan Mehmet Ali Şahin gözaltına alınmıştı. 1.33 promil alkollü olduğu belirlenen Şahin, tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

"Benim oğlum 20 yaşında toprağın altına girdi. Katili 4.5 ay sonra dışarı çıktı"

Mehmet Ali Şahin hakkında Biga 2'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Davanın 3’üncü duruşması bugün görüldü. 'Bilinçli taksirle bir kişinin ölümüne neden olma' suçundan 3 yıldan 9 yıla kadar hapis istenen tutuklu sanık Şahin duruşmaya, SEGBİS ile bağlandı.Mahkemeye sunulan Adli Tıp Raporu’nda, Mehmet Ali Şahin'in 'asli kusurlu' olduğu belirtildi. Sanığın avukatının rapora itiraz edip yeni rapor alınması talebi, mahkeme tarafından reddedildi.Mahkeme heyeti, sanık Mehmet Ali Şahin'i, delillerin toplanması ve tutukluluk süresini göz önünde bulundurarak tahliyesine karar verdi. Duruşma 24 Aralık'a ertelendi.Acıkı baba Mustafa Şahin, 'Kaan'ımın katilini serbest bıraktılar. Kabul edilecek bir şey değil. Devletimizin her zaman yanındayız, biz bu memleketin insanıyız. Biz sadece adalet istiyoruz. Benim oğlum 20 yaşında toprağın altına girdi. Bundan sonra hiç çıkamayacak ama çocuğumun katili 4.5 ay sonra dışarı çıktı' diye konuştu.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER