27 Mayıs'ta Yayında: Friends'in Özel Bölümünde Lady Gaga, David Beckham ve Justin Bieber da Rol Alacak

Friends ekibini bir araya getirecek özel yapıma Lady Gaga, James Corden ve Reese Witherspoon gibi bir dizi sürpriz konuk yıldız eklendi. Independent Türkçe'den Noyan Öztürk'ün derlediği habere göre HBO Max perşembe duyuru yaparak hem özel bölümün 27 Mayıs'ta yayımlanacağını.

27 Mayıs'ta Yayında: Friends'in Özel Bölümünde Lady Gaga, David Beckham ve Justin Bieber da Rol Alacak

Friends ekibini bir araya getirecek özel yapıma Lady Gaga, James Corden ve Reese Witherspoon gibi bir dizi sürpriz konuk yıldız eklendi.

s-7dbd916b48567431619ab1e4c590e92caa519a
Independent Türkçe'den Noyan Öztürk'ün derlediği habere göre HBO Max perşembe duyuru yaparak hem özel bölümün 27 Mayıs'ta yayımlanacağını açıkladı hem de ilk video tanıtımını yaptı.Cindy Crawford, Cara Delevingne, Kit Harington, Mindy Kaling ve Malala Yusufzay'ın yanı sıra David Beckham, Justin Bieber ve BTS de bölümde yer alacak.Witherspoon daha önce Friends'de Rachel Green'in ara ara görülen kız kardeşi Jill'i canlandırmıştı. Katılması planlanan başka konuk yıldızlar da sitcomda rol almıştı: Ross ve Monica'nın babası Jack Geller'ı canlandıran Elliott Gould ve iki kardeşin annesi Judy Geller'ı canlandıran Christina Pickles da bölümde yer alacak.

Dizinin özel bölümü geçen ay kameraya alındı

s-58001216248cf0620340e3553c2bf8a87f812b
Ayrıca Monica'nın üst kattaki huysuz komşusu Bay Heckles olarak sitcom tarihine giren Larry Hankin ve Joey'nin kötü şöhretli el ikizi Randall'ı canlandıran Thomas Lennon da yer alacak.James Michael Tyler (Central Perk'teki barista, Gunther) ve Maggie Wheeler'ın yanı sıra (ikonik Janice karakteri) Monica'nın bir zamanlar erkek arkadaşı olan Richard Burke'e hayat veren Tom Selleck de katılıyor.Friends ekibini bir araya getirecek özel yapım ilk olarak Şubat 2020'de duyurulmuştu fakat koronavirüs pandemisi nedeniyle ertelenmişti. Yapım geçen ay Friends'in Kaliforniya Burbank'teki orijinal çekim stüdyosunda kameraya alındı.

İşte HBO tarafından paylaşılan ilk video

İşte HBO tarafından paylaşılan ilk video İşte HBO tarafından paylaşılan ilk video 609f8abcb34a9d426285d2e0.jpg
Sonunda Be! HBO Yeniden Çekilen Friends'in Özel Bölümünün Yayın Tarihini ve Yeni Görüntülerini Paylaştı - Friends Dizisi Hakkında Bilmeniz Gereken 28 Şey
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER