9 Aydır İşsizdi: 'Beni Virüs Değil, Sizin Düzeniniz Öldürür' Diyen Malik Yılmaz Belediyede İşe Başlıyor

Hatay'da "beni virüs değil senin bu düzenin öldürür" paylaşımı sonrası gözaltına alınıp işinden çıkarılan ve yaklaşık 9 aydır işsiz olan TIR şoförü Malik Baran Yılmaz sevinçli bir haber paylaştı.

9 Aydır İşsizdi: 'Beni Virüs Değil, Sizin Düzeniniz Öldürür' Diyen Malik Yılmaz Belediyede İşe Başlıyor

Hatay'da "beni virüs değil senin bu düzenin öldürür" paylaşımı sonrası gözaltına alınıp işinden çıkarılan ve yaklaşık 9 aydır işsiz olan TIR şoförü Malik Baran Yılmaz sevinçli bir haber paylaştı. Yılmaz, Hatay Belediyesi'nde işe başlayacağını duyurdu. 

s-5a8302a669084952a86708cc91ed37aa44f654
Hatay'da yaşayan TIR şoförü Malik Baran Yılmaz'ın aylar önce yaptığı "Beni virüs değil, beni senin bu düzenin öldürür" paylaşımının ardından alt üst oldu. Sosyal medyada binlerce kişi tarafından paylaşılan videonun ardından gözaltına alınan Yılmaz, yurt dışına çıkış adli kontrolüyle serbest bırakıldı. Yılmaz bu olayın ardından işten de atıldı. Evli bir çocuk babası olan Yılmaz uzun süre iş aradı ancak tüm kapılar yüzüne kapandı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Malik Yılmaz'ın Hatay Belediyesi'nde işe alınması talimatı verdi. Ancak Yılmaz süren bir davası nedeniyle güvenlik soruşturmasına takıldı bu girişim de sonuçsuz kaldı. Yaklaşık 9 aydır işsiz olan Yılmaz, bu hafta sosyal medya hesabından, yöresel yiyecekler yapıp satmaya başladığını duyurdu. s-3806da0847e960a3f6b8681fbadaa679d9b3a4

Müjdeyi duyurdu: Belediyede işe başlıyorum

Müjdeyi duyurdu: Belediyede işe başlıyorumMüjdeyi duyurdu: Belediyede işe başlıyorum Malik Baran Yılmaz, bugün sosyal meda hesabından sevinçli bir haber paylaştı. Yılmaz, CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur'un kendisini aradığını, belediyedeki bütün işlemlerin tamamlandığını ve birkaç gün içerisinde işe başlayabileceği bilgisini verdiğini söyledi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER