AB Komisyon Başkanı Ursula, Erdoğan'ı Ziyareti Sırasında Sandalye Verilmesini Bekledi, Koltuğa Oturdu

Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel ile AB Komisyon Başkanı Ursula von der Leyen, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın davetine icabetle bugün Türkiye'ye geldiler ve Erdoğan ile görüştüler.

AB Komisyon Başkanı Ursula, Erdoğan'ı Ziyareti Sırasında Sandalye Verilmesini Bekledi, Koltuğa Oturdu

Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel ile AB Komisyon Başkanı Ursula von der Leyen, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın davetine icabetle bugün Türkiye'ye geldiler ve Erdoğan ile görüştüler. O görüşmede ise Komisyon Başkanı Ursula von der Leyen kendisine de sandalye verilmesi için bekledi, ancak koltuğa oturmak zorunda kaldı.

Ziyaret sırasında Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel ve Komisyon Başkanı Ursula von der Leyen, Türkiye’deki insan haklarıyla ilgili gelişmelerden endişe duyduklarını açıkladı.

s-9c73c142f88153fdeb9a1695c1c89366671fb8

O toplantı hakkında detaylı habere buradan ulaşabilirsiniz:

AB Liderleri Erdoğan ile Görüştü: 'İnsan Hakları Müzakere Edilemez' -

Gazeteci Ibrahim Haskoloğlu'nun sosyal medyada paylaştığı görüntülerde ise Komisyon Başkanı Ursula von der Leyen'in oturmak için sandalye beklediği ve ardından koltuğa oturduğu görülüyor.

s-e5de68f1d9fb5aeb76ee266dbb8fa94b5941cf
Görüntüleri paylaşan Ibrahim Haskoloğlu'nun açıklamasına göre ise, o sandalye verilmemesi durumu Avrupa basınında eleştiriye neden oldu.

İşte o görüntüler:

İşte o görüntüler:İşte o görüntüler:
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER