ABD'de Bir Dönem Sona Erdi: Trump Beyaz Saray'dan Ayrıldı!

ABD'nin yeni başkanı Joe Biden'ın yemin törenine saatler kala Donald Trump, Beyaz Saray'a veda etti.

ABD'de Bir Dönem Sona Erdi: Trump Beyaz Saray'dan Ayrıldı!

ABD'nin yeni başkanı Joe Biden'ın yemin törenine saatler kala Donald Trump, Beyaz Saray'a veda etti. Marine One helikopterine binen Trump çifti Andrews Üssü'nde düzenlenecek törene katılacak.

s-5395f664e257159ce6f4fc297d200a49ea9209
ABD'nin 46. başkanı seçilen Joe Biden bugün yemin ederek görevi Donald Trump'tan devralacak. Seçimleri kaybeden Trump, Beyaz Saray'ı terk etti.

Trump, Marine One helikopterine binip, Maryland'daki Andrews Üssü'ne doğru yola çıktı.

Trump, Marine One helikopterine binip, Maryland'daki Andrews Üssü'ne doğru yola çıktı.Trump, Marine One helikopterine binip, Maryland'daki Andrews Üssü'ne doğru yola çıktı. Trump için Beyaz Saray'ın kapısında bahçeye uzanan kırmızı halı serildi. Kapı açıldı ve Trump çifti Beyaz Saray'dan son kez başkan ve first lady olarak ayrıldı.CNN International kanalına göre Melania Trump, Beyaz Saray çalışanlarına teşekkür ve veda notunu başkasına yazdırdı.

Andrews Üssü'nde düzenlenecek törene katılacak olan Trump, daha sonra Florida'ya uçacak.

s-44a32a0a1ce2d48a83446397263845aa548655
Başkanlık uçağı havaalanında Trump'ı bekliyor.Trump, Andrew Üssü'ndeki veda töreni sırasında ve 2 saat sürmesi beklenen Florida uçuşu sırasında hala resmen başkanlık unvanını taşıyor olacak. Türkiye Üst Sıralarda: Vatandaşları AB Ülkelerinden En Çok Oturum İzni Alan 10 Ülke - Dünyanın En Eski Denizyıldızı Fosili Bulundu: 480 Milyon Yıl Öncesine Ait Olduğu Düşünülüyor - Deprem Sinyal Tespit Cihazının Kablolarını Çaldılar!
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER