ABD'de Bir Kişi, Soygun Şakasını Gerçek Sanıp YouTuberı Öldürdü

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) Tennessee eyaletinin başkenti Nashville'de YouTube için çekilen mizansen soygun videosu kanlı bitti.

ABD'de Bir Kişi, Soygun Şakasını Gerçek Sanıp YouTuberı Öldürdü

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) Tennessee eyaletinin başkenti Nashville'de YouTube için çekilen mizansen soygun videosu kanlı bitti. Kasap bıçaklarıyla komik soygun videosu çeken grupta bulunan bir kişi, olayı gerçek sanan başka biri tarafından vurularak öldürüldü.

s-a43591214462db9d3af17745d783ac6efd930c
Nashville polisi, bir YouTuber tarafından çekilmek istenen 'şaka soygunu' videosunun bir kişinin ölümüyle sonuçlandığını duyurdu. Polis ihbar üzerine akşam saat 21:30 sıralarında bir alışveriş merkezinin araç parkına gitti.Araç parkında YouTube için video çeken 20 yaşındaki Timothy Wilks'i vurularak öldürülmüş halde bulan polis, olay yerinde bulunan gençleri sorguladı. s-1243f6414718e5e1a7ff549cda8ba5bceb84b9
Tanıklar, öldürülen Wilks ve bir arkadaşının ellerinde kasap bıçaklarıyla 23 yaşındaki David Starnes Jr'ın içinde bulunduğu gruba yaklaştığını söyledi. Starnes ise iki kişiden Wilks'i vurarak öldürdü.Olay sonrası araç parkına gelen polis Starnes ve diğer gençleri sorguladı. Starnes, şakanın farkında olmadığını, kendisini ve beraber olduğu insanları savunmak için Wilks'i vurduğunu söyledi.Wilks'in ölümüyle ilgili olarak kimse suçlanmadı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Takvim'in Alışveriş Önerileri Gündemde: Tok Karnına Çıkın, Çocuklar Olmasın; Araba Değil Sepet Kullanın - Çin'deki DSÖ Heyetinden Salgının Kökenine Dair Yeni Açıklama: 'Kanıt Yok' - Küçük Kız Çocuğuna Şiddet Uygulayan Kadın ve Dini Nikahlı Eşi Tutuklandı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER