ABD'deki protestolara polis memurları da katılmaya başladı

ABD'de siyahi George Floyd'un polis kadar boğularak öldürülmesinin arkasından başlayan ırkçılık ve polis şiddetine karşı protestolar ülke geneline yayılırken, polisler de eylemcilere katıldı.

ABD'deki protestolara polis memurları da katılmaya başladı

ABD'de siyahi George Floyd'un polis kadar boğularak öldürülmesinin arkasından başlayan ırkçılık ve polis şiddetine karşı protestolar ülke geneline yayılırken, polisler de eylemcilere katıldı. Birçok kentten paylaşılan görüntülerde polisler diz çökerek ve eylemcilerle yürüye yürüye protestolara yardım verdi.

POLİSLER DE DİZ ÇÖKTÜ

ABD'de siyahımsı George Floyd'un çevredekilerin gözü önünde polis kadar öldürülmesiyle başlayan protestolar, polis müdahalesi gölgesinde devam ediyor. Ama bazı kentlerde polisin de protestoculara katılarak onları desteklediği görülüyor. Sosyal medyada paylaşılan birçok görüntüde polisin George Floyd'u ensesine diziyle basarak öldürmesi sebebiyle dizleri üstüne çöken protestoculara polisin de katıldığı görülüyor.

ABD'deki protestolara polis memurları da katılmaya başladı

ŞERİF DE EYLEMCİLERLE YÜRÜDÜ

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde ise eylemcilerin 'bizimle yürü' sloganlarına dikkatsiz kalmayan bir şerif de'hadi gidelim' diyerek eylemcilere katılıyor.

ABD'deki protestolara polis memurları da katılmaya başladı

BİRÇOK KENTTE POLİSLER DE PROTESTOLARA DESTEK VERİYOR

Çoğu kentten paylaşılan görüntüler de polislerin eylemcilere katıldığı ve pankartlar açıp sloganlar atarak yürüdüğü görüldü.

ABD'deki protestolara polis memurları da katılmaya başladıABD'deki protestolara polis memurları da katılmaya başladıABD'deki protestolara polis memurları da katılmaya başladıABD'deki protestolara polis memurları da katılmaya başladıABD'deki protestolara polis memurları da katılmaya başladı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER