ABD Ulusal İstihbarat Direktörü: 'UFO'ların Sonik Patlama Olmadan Ses Hızını Geçtiğine Dair Deliller Var'

Sonik patlama olmaksızın süpersonik seyahat dahil günümüz insan teknolojisiyle gerçekleştirilmesi mümkün olmayan UFO manevralarına dair çok sayıda gizli rapor olduğunu aktaran eski ABD Ulusal İstihbarat Direktörü Ratcliffe, bu enformasyonların yayımlanmasının kamu yararına old.

ABD Ulusal İstihbarat Direktörü: 'UFO'ların Sonik Patlama Olmadan Ses Hızını Geçtiğine Dair Deliller Var'

Sonik patlama olmaksızın süpersonik seyahat dahil günümüz insan teknolojisiyle gerçekleştirilmesi mümkün olmayan UFO manevralarına dair çok sayıda gizli rapor olduğunu aktaran eski ABD Ulusal İstihbarat Direktörü Ratcliffe, bu enformasyonların yayımlanmasının kamu yararına olduğunu belirtti.

s-27f28437335339bb57f8581d9efccfd297aca3
Türkçe'de uçan daire denilen, İngilizce açılımı Tanımlanamayan Uçan Nesneler olan ve dünya dışı yaşamla bağlantılandırılan UFO'larla ilgili ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) ve istihbarat servislerinin 1 Haziran'da rapor sunma mühleti yaklaşırken, eski Başkan Donald Trump'ın Ulusal İstihbarat Direktörü John Ratcliffe'den çarpıcı açıklamalar geldi.

Fox News sunucusu Maria Bartiromo'ya konuşan eski İstihbarat Direktörü Ratcliffe, kamuoyuna açıklanandan çok daha fazla UFO gözlemi yapıldığını belirtti.

Fox News sunucusu Maria Bartiromo'ya konuşan eski İstihbarat Direktörü Ratcliffe, kamuoyuna açıklanandan çok daha fazla UFO gözlemi yapıldığını belirtti.Fox News sunucusu Maria Bartiromo'ya konuşan eski İstihbarat Direktörü Ratcliffe, kamuoyuna açıklanandan çok daha fazla UFO gözlemi yapıldığını belirtti. Görevden ayrılmadan önce gizli olarak sınıflandırılan raporların daha fazlasına ulaşamamaktan üzüntüsünü dile getiren Ratcliffe, UFO gözlemi deyince açıklaması zor eylemlerde bulunan nesnelerin deniz ve hava kuvvetleri pilotları tarafından görülmesi ya da uydu görüntülerinde yakalanmasının sözkonusu olduğunu ve bu tür vakaların birden fazla sensör tarafından kayda geçirildiğini belirtti.Sonik patlama olmaksızın süpersonik seyahat dahil günümüz insan teknolojisiyle gerçekleştirilmesi mümkün olmayan manevralardan söz ettiğini  vurgulayan Ratcliffe, bu enformasyonların yayımlanmasının kamu yararına olduğunu dile getirdi.

'Gördüğümüz bazı şeyler için iyi bir açıklamamız yok'

s-db48a7efb9c472f458645e615c1829c3f9698d
Bunlarla ilgili askeri yetkililerin mantıklı açıklama aradığını, ama pek çok vakada bunun mümkün olmadığını aktaran eski İstihbarat Direktörü, "Gördüğümüz bazı şeyler için iyi bir açıklamamızın bulunmadığı durumlar oldu" dedi. Sadece ABD değil, tüm dünyada bu tür havayla ilgili fenomenler gözlendiğini sözlerine ekledi.

UFO raporu 1 Haziran'da paylaşılacak

s-c43e01425d1593ccffb3cc53a8e7904fd5070d
1 Haziran'da sunulacak UFO raporu, Trump'ın Aralık 2020'de imzaladığı 2.3 trilyon dolarlık Kovid-19 paketi yasası kapsamında hazırlanacak. Bunun içinde yer alan 2021 Bütçe Yılı İçin İstihbarat Yetki Yasası'nda tanımlanamayan havayla ilgili fenomenlere dair Senato İstihbarat Komisyonu'nun yorumuna bölüm açılmıştı.Buna göre UFO'ların oluşturduğu tüm tehditleri sıralaması, bunların ABD'nin yabancı hasımlarının sahip olduğu yüksek teknolojiyle bağlantılı mı yoksa dünya dışı doğada mı olup olmadığının değerlendirmesini yapacak raporun gizli sınıflandırmasında olmaması, ancak gizli nitelikli bir ek içermesi bekleniyor.

Pentagon Ağustos 2020'de Tanımlanamayan Havayla İlgili Fenomenler Görev Gücü kurulduğunu açıklamıştı.

s-f51ec7747227348581f3eb3cf0e7ff997450da
NATO Genel Sekreteri'nin Rusya İddiası: NATO Askerlerinin Öldürülmesi İçin Para Ödülü Konuldu - Trafikte Tehlikeli İnatlaşma! Birbirlerine Çarpa Çarpa İlerlediler - Yazdığı Roman Nedeniyle Ölüm Tehditleri Alıyordu: Lale Gül Ailesi Tarafından Reddedildi
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER