'Aç Kalmak Ömrü Uzatıyor' Diyen A Haber'den Tuşlu Telefona Övgü: Talep Arttı, Yok Satıyor

AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal'ın "cebinde iPhone 6 olan çiftçi" sözleri ile başlayan tartışmanın ardından A Haber'den tuşlu telefonlarla ilgili bir haber geldi.

'Aç Kalmak Ömrü Uzatıyor' Diyen A Haber'den Tuşlu Telefona Övgü: Talep Arttı, Yok Satıyor

AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal'ın "cebinde iPhone 6 olan çiftçi" sözleri ile başlayan tartışmanın ardından A Haber'den tuşlu telefonlarla ilgili bir haber geldi. Kanal, unutulmaya yüz tutmuş tuşlu telefonların şimdilerde yok sattığını belirtti. 'Aç Kalmak Ömrü Uzatıyor' Diyen A Haber'den Tuşlu Telefona Övgü: Talep Arttı, Yok Satıyor'Aç Kalmak Ömrü Uzatıyor' Diyen A Haber'den Tuşlu Telefona Övgü: Talep Arttı, Yok Satıyor Haberde tuşlu telefon kullanmaktan memnun olduğunu söyleyen yaşlı vatandaşların sözlerine yer verilirken muhabirin mikrofon uzattığı bir telefon satıcısı da satışlarda yüzde 30-40'lık bir artış söz konusu dedi.

Haberin Mahir Ünal'ın "Kahramanmaraşlı bir çiftçi gördüm ‘bizi bitirdiniz’ dedi. Ama cebinde iPhone 6 vardı” sözlerinin ardından yayınlanması dikkat çekti.

Mahir Ünal'dan 'Bizi Bitirdiniz' Diyen Çiftçiye 'Cebinde iPhone 6 Var, Bir de İnternet Paketi Almış' -

Kanal daha önce yaptığı benzer haberlerle de gündem olmuştu

s-abd30eb0336ea3900eaf4256eab66fdec85dd3
A Haber'in 'Aç Kalmak Ömrü Uzatıyor' Haberi Tepkilerin Odağında: 'Durum O Kadar mı Kötü?' -

Ayrıca bakınız

Takvim'in Alışveriş Önerileri Gündemde: Tok Karnına Çıkın, Çocuklar Olmasın; Araba Değil Sepet Kullanın - ATV'nin Kıymasız Köfte Tarifinden Sonra TRT'den 'Atık Gıda ile Yemek Tarifi'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER