Adana'da Darp Edilen Ukraynalı Kadını Kurtaran Çalışan Halil İbrahim Yalçın Dört Yerinden Bıçaklandı

Adana'da kimliği belirsiz bir erkeğin saldırısına uğrayan Ukrayna uyruklu kadını kurtarmak isteyen Halil İbrahim Yalçın bıçaklandı.

Adana'da Darp Edilen Ukraynalı Kadını Kurtaran Çalışan Halil İbrahim Yalçın Dört Yerinden Bıçaklandı

Adana'da kimliği belirsiz bir erkeğin saldırısına uğrayan Ukrayna uyruklu kadını kurtarmak isteyen Halil İbrahim Yalçın bıçaklandı. Genç kadını darp eden ve Yalçın'ı dört farklı yerinden bıçaklayan şahıs kayıplara karıştı. 

Olayın ardından gazetecilere açıklama yapan Yalçın 'Türkiye'de kadına şiddet fiziksel ve psikolojik olarak yaygın. Toplum olarak şiddetle mücadele etmeliyiz' ifadesini kullandı. 

s-8a62f25298062cb1cb1c87663b74aed7c304c1
İddiaya göre, merkez Çukurova ilçesinde bir kafede köpeğiyle oturan Ukrayna vatandaşı 25 yaşındaki Daria Khristinets ile kafenin üst katında oturan kişi arasında köpeğin havlaması dolayısıyla tartışma çıktı.AA'nın haberine göre, tartışma sonucu aşağı inen zanlı, Khristinets'i darbetmeye başladı. Bu sırada kafede oturan Halil İbrahim Yalçın, olaya müdahale etti.

Daha sonra zanlı aracından aldığı bıçakla Yalçın'ı bacak ve kolundan 4 yerden bıçakladı.

s-96a3f5641e9615df21084da170884f23c07ee5
Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Yalçın, tedavisinin ardından taburcu edildi.Polis, kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

Saldırının ardından Ukraynalı kadının cep telefonuyla çekilen görüntüye yaralı haldeki Yalçın'ın durumu yansıdı.

Saldırının ardından Ukraynalı kadının cep telefonuyla çekilen görüntüye yaralı haldeki Yalçın'ın durumu yansıdı.Saldırının ardından Ukraynalı kadının cep telefonuyla çekilen görüntüye yaralı haldeki Yalçın'ın durumu yansıdı. Yalçın konuya ilişkin gazetecilere şunları söyledi:
"Türkiye'de biliyoruz ki kadına şiddet hem psikolojik hem de fiziksel olarak çok yaygın. Bunun bir şekilde önüne geçmemiz lazım. Tekil olarak bir yere kadar mücadele edebiliriz, toplumsal mücadele vermemiz lazım. Bu yüzden birlikte olduktan sonra bu olayların önüne geçebileceğimizi düşünüyorum."
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER