Ahmet Hakan: 'Akşener, "Evine Dön" Çağrısında Sürekli İşi Şakaya Vuruyorsa, Kapıyı Sımsıkı Kapamamış Oluyor'

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan , MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yinelediği "Evine dön" çağrısına İyi Parti Genel Başkan ı Meral Akşener 'in verdiği yanıtta 'işi şakaya vurduğunu' belirterek, "Kapıyı sımsıkı kapamamış oluyor" görüşünü.

Ahmet Hakan: 'Akşener,

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan , MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yinelediği "Evine dön" çağrısına İyi Parti Genel Başkan ı Meral Akşener 'in verdiği yanıtta 'işi şakaya vurduğunu' belirterek, "Kapıyı sımsıkı kapamamış oluyor" görüşünü savundu.

s-e463e1abf5dc1803bc5162c029ce34c9ef829a
Hakan yazısında, "MHP Lideri Devlet Bahçeli, bir kez daha İyi Parti Lideri Meral Akşener’e 'Evine dön' dedi. İyi Parti Lideri Meral Akşener, bu çağrıya bir kez daha “İşlerimi bitirdim, evime dönüyorum” esprisiyle karşılık verdi. Benimse kafamda şu iki şey dönüp duruyor: Bir: Devlet Bahçeli, bu çağrıyı altını çizerek yapıyorsa... Kesin vardır bir bildiği... İki: Meral Akşener, sürekli işi şakaya vuruyorsa... Kapıyı sımsıkı kapamamış oluyor." düşüncesini dile getirdi.

Neler yaşanmıştı?

Akşener, Bahçeli'nin 'Evine Dön' Çağrısına Twitter'dan Yanıt Verdi - Bahçeli, Akşener'e Yaptığı Çağrıyı Yineledi: 'Dön Evine Bitsin Bu Çile'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER