Ahmet Hakan: 'Ümitcan Uygun Denilen Yaratık Yalnız Değildir'

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Aleyna Çakır cinayetinin baş şüphelisi Ümitcan Uygun hakkında "Kadın döver, milliyetçi geçinir ama Türkçe bilmez.

Ahmet Hakan: 'Ümitcan Uygun Denilen Yaratık Yalnız Değildir'

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Aleyna Çakır cinayetinin baş şüphelisi Ümitcan Uygun hakkında "Kadın döver, milliyetçi geçinir ama Türkçe bilmez. Arkalanıp kollanacağına dair güçlü bir inancı vardır, artık kimler şımartıyorsa. Var böyle tipler. Ümitcan Uygun denilen yaratık yalnız değildir" ifadelerini kullandı.

s-30c5783754f18f690841375497297f3ec4274c
Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, bugünkü yazısında Aleyna Çakır cinayetinin baş şüphelisi konumunda bulunan Ümitcan Uygun ile ilgili olarak ise "Var böyle tipler. Var. Gerçekten var. Ümitcan Uygun denilen yaratık yalnız değildir" dedi ve şu ifadelere yer verdi:

"Arkalanıp kollanacağına dair güçlü bir inancı vardır"

s-5345df246ebd6e922971600715b7766f248a01
"Ümitcan diye bir tipleme. Kadın döver. Hem de öldüresiye döver. Kendisinden daha güçsüz karşısında dayılanır. Silah gösterme diye bir merakı vardır. Kendisini ifade etmekten acizdir. Milliyetçi geçinir ama Türkçe bilmez. Uyuşturucu kullanır. Kullandığı uyuşturucuyu marifet gibi cümle aleme gösterir. Arkalanıp kollanacağına dair güçlü bir inancı vardır. Bir şımartılma ürünüdür, artık kimler şımartıyorsa... Şımarıklığı toplumsal sorun haline gelir. Var böyle tipler. Var. Gerçekten var. Kısacası, Ümitcan Uygun denilen yaratık yalnız değildir."

Ne olmuştu?

Aleyna Çakır Dosyasının Baş Şüphelisi Ümitcan Uygun Uyuşturucu Kullandığı Görüntüleri Yayınladı - Aleyna Çakır’ın Ölümüyle Gündeme Gelen Ümit Can Uygun 'Uyuşturucudan' Gözaltında!
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER