Ailesiyle Sorun Yaşadığı İçin Teslim Olmuş: 'Tosuncuk' İlk İfadesinde Ne Dedi?

Çiftlik Bank vurgununun bir numaralı sanığı Mehmet Aydın'ın emniyetteki sorgusu devam ediyor.  Aydın'ın ilk ifadesinde "Ailemle sorun yaşadığım için teslim oldum.

Ailesiyle Sorun Yaşadığı İçin Teslim Olmuş: 'Tosuncuk' İlk İfadesinde Ne Dedi?

Çiftlik Bank vurgununun bir numaralı sanığı Mehmet Aydın'ın emniyetteki sorgusu devam ediyor.  Aydın'ın ilk ifadesinde "Ailemle sorun yaşadığım için teslim oldum. Borçlarımı ödeyeceğim" dediği öğrenildi.

s-bed478e892bbfa8e54623d4c1b479fae33801c
Çiftlik Bank'la binlerce kişiyi dolandırarak firar eden Mehmet Aydın'ın sorgusu devam ediyor."Tosuncuk" lakaplı Aydın dün gece saatlerinde Türk Hava Yolları uçağı ile Brezilya'dan Türkiye'ye getirildi.Aydın'ın ilk sorgusu İstanbul Havalimanı'ndaki nöbetçi savcılıkta yapıldı.Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca 4 gün gözaltı süresi verilen Aydın, buradaki işlemlerinin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Detaylar

Çiftlik Bank'ın Kurucusu 'Tosuncuk' Türkiye'de! İşte İlk Görüntüsü -

"Ailemle sorun yaşadım"

s-2022bf67dcc2cb1073f7c647c1f92c7ec0f964
TRT'de yer alan habere göre Aydın ilk ifadesinde "Ailemle sorun yaşadığım için teslim oldum" dedi. Habere göre Aydın, ailesiyle sorunlar yaşadığını, ayrılık noktasına geldiğini, yurt dışında çevresinde de zorluklar çıkarıldığını belirtti.

"Borcumun büyük bölümünü ödedim"

Aydın'ın ayrıca 'borcu kadar alacaklarının da olduğu ve borcunun büyük bir bölümünü ödediğini' söylediği öğrenildi.Habere göre Aydın, Brezilya’dan gelirken yanında şirketiyle ilgili belgelerin dışında alacaklıların bulunduğu bir liste de getirdi.

75 bin yıla kadar hapis istemi

Türk Adaletine Teslim Olan 'Tosuncuk' İçin Ne Kadar Ceza İsteniyor? - 30 yaşındaki Mehmet Aydın, 'elektronik ortamda ödeme sistemleri aracılığıyla hırsızlık yapma', 'kooperatif kurarak insanları aldatma', 'suçunu finans etmek için organizasyon kurma', 'taahhüt vererek toplanan varlıkları aklama' ve 'vergi yasanın ihlali' suçlamasıyla aranıyordu. Aydın hakkında 75 bin yıla kadar hapis isteniyor.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER