AK Partili Çelik'ten 'tahıl koridoru' açıklaması

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı sonrası gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. CEMEVLERİNE YÖNELİK SALDIRILAR: PLANLI OLDUĞU GÖRÜLÜYOR Çelik'in açıklamalarından satır başları şöyle: "Emniyet güçleri, adliyemiz görevinin .

AK Partili Çelik'ten 'tahıl koridoru' açıklaması

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı sonrası gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

CEMEVLERİNE YÖNELİK SALDIRILAR: PLANLI OLDUĞU GÖRÜLÜYOR

Çelik'in açıklamalarından satır başları şöyle: "Emniyet güçleri, adliyemiz görevinin başındadır. Türkiye güvenli bir ülkedir. Vatandaşlarımız arasında herhangi bir şekilde nifak çıkarmak ve vatandaşlarımıza zarar vermek isteyenlere karşı en kararlı cevap hukuk dairesi içerisinde verilecektir.

Muharrem ayı içerisindeyiz. Muharrem ayında bu saldırıların meydana gelmesinin de bu provokasyonları amaçlayanlar açısından planlı olduğu görülüyor.

Sayın Cumhurbaşkanımız bugün cemevini ziyaret ederek orada hep beraber bir kardeşlik sofrası etrafından lokmalar paylaşılacak."

'DÜNYA BÜYÜK BİR KRİZİN EŞİĞİNDEN DÖNDÜ'

"En son tahıl koridoru anlaşmasıyla Sayın Cumhurbaşkanımızın inisiyatifiyle birlikte dünya büyük bir krizin eşiğinden döndü. Ciddi bir aksaklık olmadan süreç işliyor. Türkiye diplomatik çözüm üreterek takdir topluyor. Soçi Zirvesi'nde de Putin şahsen teşekkür etti. "

YUNANİSTAN'A SERT TEPKİ

"Batı Trakya'da Lozan Antlaşması'nı ihlal eden Türk azınlığa karşı ihlalleri kınıyoruz. Lozan'ın 40. maddesi, Türk azınlığın orada kendi okullarını, hayır kurumlarını kurmasını, kendi müftülerini seçmesini garanti altına alıyor. "

“Tahıl Koridoru” Mersin Limanı’nı öne çıkarttı

 

Ukrayna'dan tahıl taşıyan gemi Kocaeli'de

 

Rusya, planlanan tahıl ihracat hacmini düşürebilir

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER