Akılalmaz Görüntüler! Gece Kulübünden Saçlarından Sürükleyerek Çıkarttıkları Kadını Tekme Tokat Dövdüler

Taksim Sıraselviler'de bir gece kulübünden saçlarından sürüklenerek dışarıya çıkarılan bir kadın, cadde ortasında, herkesin gözü önünde tekme tokat dövüldü. Olay, İstanbul’un göbeğinde dün gece yaşandı.

Akılalmaz Görüntüler! Gece Kulübünden Saçlarından Sürükleyerek Çıkarttıkları Kadını Tekme Tokat Dövdüler

Taksim Sıraselviler'de bir gece kulübünden saçlarından sürüklenerek dışarıya çıkarılan bir kadın, cadde ortasında, herkesin gözü önünde tekme tokat dövüldü.

s-9731328687046c607532f21ea05fb5596d02b5
Olay, İstanbul’un göbeğinde dün gece yaşandı. Sözcü'nün haberine göre gece kulüpleriyle ünlü Taksim Sıraselviler’de İstanbul Clup isimli gece kulübünün çalışanları, bir kadını saçlarından sürükleyerek dışarıya çıkardı. Maruz kaldığı duruma karşı tepki gösteren kadına yönelik şiddet, cadde ortasında da devam etti. Görüntülerde, olaya müdahale etmek isteyen başka bir kadının ise yine tekme atılarak uzaklaştırıldığı yer aldı. Akılalmaz Görüntüler! Gece Kulübünden Saçlarından Sürükleyerek Çıkarttıkları Kadını Tekme Tokat DövdülerAkılalmaz Görüntüler! Gece Kulübünden Saçlarından Sürükleyerek Çıkarttıkları Kadını Tekme Tokat Dövdüler Görgü tanıklarının ifadelerine göre cadde ortasında herkesin gözü önünde saldırıya uğrayan kadınlar, olay yerine gelen polisler tarafından götürüldü ancak o an için saldırganlara herhangi bir işlem yapılmadı. Delta Varyantı Kâbusu Sürüyor: Komşu İran'da Binlerce Kişiye Bulaştı - Tatilcilere Uyarı; Rezervasyonsuz Gelmeyin! - ABD'li Rapçi Instagram'da Canlı Yayın Yaparken Başından Vuruldu
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER