Akılalmaz Olay: 9 Yıldır Görülmeyen Kişinin Evinde Öldüğü Öğrenildi...

Modern çağ insanının yalnızlığı zaman zaman bilimsel araştırmalara konu oluyor.

Akılalmaz Olay: 9 Yıldır Görülmeyen Kişinin Evinde Öldüğü Öğrenildi...

Modern çağ insanının yalnızlığı zaman zaman bilimsel araştırmalara konu oluyor. Hayatını yalnız geçiren ve 'Ölsem kimsenin haberi olmaz' diyen insan sayısı özellikle modern şehirlerde giderek artmaya başladı. Norveç'ten gelen benzer bir haber ise bu duruma akılalmaz bir örnek olarak kayıtlara geçti.

s-0ecfeff5299bf3a8c43bf77d92184edd15470d
Hürriyet'te yer alan habere göre, Norveç'in başkenti Oslo'da yaşanan bir olay adeta duyanların kanını dondurdu. Evinde hayatını kaybeden ve cesedi 9 yıl boyunca yerde öylece duran adamın haberi gündeme bomba gibi düştü.Uzmanlar özellikle günümüz toplumunda görülen yalnızlaşma ve teknoloji ilerlemelere rağmen insani ilişkilerde görülen uzaklaşma ve iletişimsizlik sorununun boyutlarının ne derece büyüdüğü konusunda uyarılar yapmaya devam ederken gelen haber bu tespitlerin doğruluğunu kanıtlar nitelikte.

Norveç polisi tarafından yapılan açıklamada başkent Oslo’daki bir aparman dairesindeki bir erkek cesedi bulunduğunu bildirildi.

s-02ee5b6ffd77c4df7270684f8c4aa32daaf7a1
60 yaşlarındaki ismi açıklanmayan adamın 9 yıldır ölü olduğu belirlendi.Komşularına göre adam içine kapanık ve pek kimseyle görüşmeyen birisiydi. Komşular verdikleri ifadede adamı uzun süre göremediklerinde taşındığını ya da bir bakımevine yerleştiğini sandıklarını söylediler. Talihsiz adamın cesedi apartmanda tadilat yapmak için gelen görevlinin polise kapıyı açtırmak için başvurmasıyla bulundu.Oslo polisinden Grete Lien Metlid, Guardian'da yer alan açıklamasında durumun şüpheli göründüğünü ve bir insanın 9 yıl boyunca kimse tarafından aranmamış olmasının tuhaf olduğunu belirtirken incelenen kanıtlarda herhangi bir suç izine rastlanmadığını da sözlerine ekledi. Çocukları Koruyan Bir Kişi Yaralandı: Parktaki Seslerden Rahatsız Olan Maganda Etrafa Ateş Açtı... - Koronavirüs Türkiye: 50 Bini Aşkın Vaka, 237 Ölü... - Bugün Neler Yaşandı? Tek Satılan Domatesler, Hakan Ural'ın 'Montrö' Yorumu, Piramit Şeklindeki Ufo
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER