AKP'den Kabine Değişikliği Açıklaması: 'Cumhurbaşkanı Yeni Bir Düzenlemeye Gidecektir'

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, kabine değişikliği ile ilgili soruya, "Cumhurbaşkanı yeni bir düzenlemeye gidecektir" dedi.  AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

AKP'den Kabine Değişikliği Açıklaması: 'Cumhurbaşkanı Yeni Bir Düzenlemeye Gidecektir'

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, kabine değişikliği ile ilgili soruya, "Cumhurbaşkanı yeni bir düzenlemeye gidecektir" dedi. 

s-4a9dfdcb68fd3f4384c53829f22e3788018745
AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Ünal, kabine değişikliği ile ilgili soruya, "Cumhurbaşkanı yeni bir düzenlemeye gidecektir" dedi.Ünal, "Değişim konuşulmaya başlayınca kaçınılmaz olarak bir parça değiştiğinde sistemin hepsinde bir hareketlilik oluyor. 2023'e yönelik sadece partiye yönelik değil, ekibinde yeni bir düzenlemeye gidecektir. Önümüzdeki günlerde bunu göreceğiz" ifadelerini kullandı.Yarın yapılacak AKP kongresine değinen Ünal, "Kongrede Türkiye için güven ve istikrar diyeceğiz. Seçilecek kadrolar Türkiye'yi 2023'e taşıyacak" dedi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER