AKP'li Eski Vekil: 'İmamoğlu'nu Şikayet Eden Akçekaya Babama 400 Bin TL Borç Takmış'

AKP eski milletvekili Prof.

AKP'li Eski Vekil: 'İmamoğlu'nu Şikayet Eden Akçekaya Babama 400 Bin TL Borç Takmış'

AKP eski milletvekili Prof. Dr. Pelin Gündeş, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu şikayet ettiğini söyleyerek gündeme gelen Tokatspor Başkanı Ufuk Akçekaya hakkında dikkat çeken bir açıklama yaptı. Gündeş'in iddiasına göre Akçekaya babasının dükkanını kiralayıp 400 bin TL borç taktı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir fotoğrafını gönderip "oturmaya devam edeceğim" dedi.

s-29e8484cad8a38877bbfa8fb78efd2b6e414c6
AKP 24. Dönem milletvekili olan, İstanbul Teknik Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Pelin Gündeş, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu türbede elleri arkada yürüdüğü için CİMER'e şikayet ettiği açıklamasıyla gündeme gelen Tokatspor Başkanı Ufuk Akçekaya hakkında suçlamalarda bulundu.Gündeş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda şunları kaydetti:
“Ekrem İmamoğlu’nu şikâyet eden Ufuk Akçekaya final dershanesi açmak için babamın 2 katlı dükkanını kiralamış. Babama 400 bin TL kira borcu takmış. Geçen yaz haberim oldu. Bana Tayyip Beyle fotosunu göndererek oturmaya devam edeceğini söyledi. Derhal icraya verip haciz yaptırdım.Üstünde tek kuruşu veya malı çıkmadı. Sonradan öğrendim ki başka illerde de okul açarak öğretmenlere maaşlarını vermemiş. Velilere paralarını iade etmemiş. Alacağımızı da alamadık. Tam bir cezasızlık var. Ekrem İmamoğlu’na elleri arkasında yürüyor diye soruşturma açacağınıza piyasaya böyle seri şekilde borç takan adamları cezalandırın. Babam tabii Kabataş Mezunu Münih Teknik Üniversitesinde okumuş naif bir İstanbul beyefendisi olduğu için iş bu raddeye gelmiş. Benim haberim olunca derhal attım adamı icra yoluyla!”

Ne olmuştu?

'İmamoğlu'nu Ben Şikayet Ettim' Diyen Ufuk Akçekaya Kim? - Tokatspor Kulübü Başkanı Ufuk Akçekaya, türbe ziyaretinde ellerini arkadan bağladığı için hakkında inceleme başlatılan İBB Başkanı İmamoğlu’nu CİMER’e kendisinin şikâyet ettiğini iddia etmişti. Ancak Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Evren Başar, Akçekaya'nın böyle bir şikâyet kaydı bulunmadığını açıklamıştı.Akçekaya, sahibi olduğu özel eğitim kurumlarında öğretmen maaşlarını ve parasını geri isteyen velilere ödemediği haberleriyle gündeme gelmişti.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER