AKP'li Siyasetçi, Belediyeye Sınavsız Müdür Yapılan Eşini Savundu: 'Torpil Yok, Çevresi Geniş'

Eski AKP Batman İl Başkan Yardımcısı ve milletvekili adayı Avukat Adile Gürbüz, Batman Belediyesi'ne sınavsız girip Kültür Merkezi Müdürü olan eşini bu sözlerle savundu: "Kayırma yok, çevresi çok geniş." Bir dönem AKP Batman İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüten ve .

AKP'li Siyasetçi, Belediyeye Sınavsız Müdür Yapılan Eşini Savundu: 'Torpil Yok, Çevresi Geniş'

Eski AKP Batman İl Başkan Yardımcısı ve milletvekili adayı Avukat Adile Gürbüz, Batman Belediyesi'ne sınavsız girip Kültür Merkezi Müdürü olan eşini bu sözlerle savundu: "Kayırma yok, çevresi çok geniş."

s-b12a56465d22a637df13e022d979cf6e81c76a
Bir dönem AKP Batman İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüten ve 2015 seçimlerinde milletvekili adayı olan Adile Gürbüz'ün eşi Metin Gürbüz, Batman Belediyesi'nde sınavsız işe girdi. Özel Kalem Müdürlüğü üzerinden belediyeye geçiş yapıp ardından Kültür Merkezi Müdürü olarak atanan Metin Gürbüz'le ilgili 'torpil' iddiaları ortaya atıldı. İddialara ilişkin Sözcü'den Ali Ekber Ertürk'e konuşan Adile Gürbüz, yaptığı açıklamada ortada bir siyasi kayırmanın olmadığını söyleyerek eşinin çok sevilen ve çevresi geniş biri olduğunu ileri sürdü. Adile Gürbüz atama işleminin nasıl geliştiğini şu sözlerle anlattı: “Eşim özel okulda müdürdü. 6-7 ay önce belediyeye açıktan atandı. Torpil kesinlikle söz konusu değil. Herhangi bir siyasi adam kayırma değil. Eşim Batman'da hem tanınır hem de sevilir. Çevresi çok geniş biridir. İşini de gayet başarıyla yerine getirmektedir.”  AKP'ye Yakın İsim Yazdı: 'Erdoğan, Erken Seçime mi Hazırlanıyor?' - BioNTech Kurucuları: 'Gerekirse 100 Günde Yeni Bir Aşı Geliştirilebilir' - Bir Kere de Şaşırtın! Sümela'daki Restorasyon Atıkları Dere Kenarına Dökülmüş...
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER