AKP'li Troll Selmanoğlu: 'Bizde Kürşat Ayvatoğlu Gibi Çok Adam Var'

Sosyal medyada AKP'ye verdiği destekle tanınan Tuğrul Selmanoğlu, uyuşturucu kullandığı görüntülerle gündem olan Kürşat Ayvatoğlu için "İşin kötü tarafı bizde böyle çok adam var” dedi. AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın danışmanı olduğu iddia edilen ve lük.

AKP'li Troll Selmanoğlu: 'Bizde Kürşat Ayvatoğlu Gibi Çok Adam Var'

Sosyal medyada AKP'ye verdiği destekle tanınan Tuğrul Selmanoğlu, uyuşturucu kullandığı görüntülerle gündem olan Kürşat Ayvatoğlu için "İşin kötü tarafı bizde böyle çok adam var” dedi.

s-b62ea58e8688f24bbc4f9aa688ecc3241749c2
AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın danışmanı olduğu iddia edilen ve lüks bir araç içerisinde uyuşturucu kullandığı görüntülerle büyük tepki çeken Kürşat Ayvatoğlu konuşulmaya devam ediyor. Sosyal medyada AKP'ye verdiği destekle bilinen isimlerden Tuğrul Selmanoğlu, Twitter hesabından Kürşat Ayvatoğlu hakkında bir video paylaştı. "Bu Kürşat Ayvatoğlu meselesi can sıkıcı" diyen Selmanoğlu, "İşin kötü tarafı bizde böyle çok adam var" ifadelerini kullandı.

Selmanoğlu'nun videosu

Selmanoğlu'nun videosu Selmanoğlu'nun videosu 605f1242aee1ef262a63ae97.jpg

Neler yaşandı?

AKP'li Vekilin Danışmanı Olduğu Öne Sürülen Kişinin Uyuşturucu Görüntüleri Gündem Oldu! - Uyuşturucu Kullandığı Görüntüler Sosyal Medyaya Yansıyan Kürşat Ayvatoğlu Gözaltına Alındı - AKP Milletvekili Hamza Dağ: 'Kürşat Ayvatoğlu Genel Merkez Personeli' - AKP'den Kürşat Ayvatoğlu Açıklaması: Partimizle İlişiği Kesilmiştir
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER