AKP'nin Lebalep Kongreleri Uykusuz'un Kapağında

Pazartesi günü kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ” Bugüne kadar salgın denetimlerinde 32 milyon TL’ye yakın idari para cezası uygulandı” ifadelerini kullanmıştı. Haftalık mizah ve karikatür dergisi Uyk.

AKP'nin Lebalep Kongreleri Uykusuz'un Kapağında

Pazartesi günü kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ” Bugüne kadar salgın denetimlerinde 32 milyon TL’ye yakın idari para cezası uygulandı” ifadelerini kullanmıştı.

Haftalık mizah ve karikatür dergisi Uykusuz da bu haftaki kapağında yurttaşa kesilen para cezasını kapağına taşıdı ve kongre detayına dikkat çekti.

s-45cc8ccc83d488c818f9f7b790bfa93060dfbe
AKP salgın günlerinde ‘lebalep’ kongreler yaparken, yurttaşa  kesilen para cezaları sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Destici: 'Andımızın Tekrar Okullarımızda Okutulmasını İstiyoruz' - Züccaciye İndirimi Koronayı Unutturdu: Metrelerce Sosyal Mesafesiz Kuyruk Oluştu - Twitter’da Devlet Büyüklerine Hakaret Ediyordu! O Kişi Savcı Özkan Muhammed Gündüz Çıktı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER