Akşener'den DEVA ve Gelecek Mesajı: 'Muhtemelen Bir İşbirliği Olacak'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA ve Gelecek Partileri ile bir ittifak olabileceği mesajını verdi. İYİ Parti lideri Meral Akşener, KRT TV'de gazeteci Çiğdem Akdemir'in sorularını yanıtladı. Anketlerde Cumhur İttifakı'nın oy oranının yüzde 42 civarında gözüktüğ.

Akşener'den DEVA ve Gelecek Mesajı: 'Muhtemelen Bir İşbirliği Olacak'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA ve Gelecek Partileri ile bir ittifak olabileceği mesajını verdi.

s-4109ed212f15c2e0eb89547df3c87464a105c5
İYİ Parti lideri Meral Akşener, KRT TV'de gazeteci Çiğdem Akdemir'in sorularını yanıtladı. Anketlerde Cumhur İttifakı'nın oy oranının yüzde 42 civarında gözüktüğünü belirten Akşener, "Buna karşılık Millet ittifakı ise İYİ Parti büyüyor, CHP düşmüyor, Deva ve Gelecek Partileri var Saadet Partisi fena gitmiyor. Muhtemelen yarın bir iş birliği olacak gibi gözüküyor. Deva ve Gelecek Partisinden bahsediyorum. Böyle baktığınız zaman Cumhur İttifakı'nın seçilmesi mümkün görülmüyor" dedi.

"Erken seçime hazırız"

s-b64f718fe9020a558cdf9037453efd7291e3aa
Akşener şunları kaydetti:
"31 Mart'a giderken sadece CHP ve İyi Parti'nin işbirliği oldu. 24 Haziran'da da, 31 Mart'ta da işbirliğiydi bizimki. O işbirliğinde biz kendimizi koruyarak, şu rengin tarifinde bile farklı farklı davrandık. Bu sağlıklı olan. Şuna çözümümüz bizim başka, İYİ Parti'nin, CHP'nin, diğer siyasi partilerin çözümleri başka. Böyle olunca, kırmadan, incitmeden rakibiz de aynı zamanda. İttifaklar zorunluluk. Millet İttifak'ının cumhurbaşkanı adayı nasıl belirlenecek bilmiyorum. Biz erken seçime hazırız."
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER