Alaattin Çakıcı'dan 'Kıbrıs'a Kaçtı' İddiası Hakkında Açıklama: 'Özgür Bir Vatandaşım İstediğim Yere Giderim'

Mafya lideri Alaattin Çakıcı, Kıbrıs'a yerleştiği iddiaları üzerine yazılı açıklama yaptı.

Alaattin Çakıcı'dan 'Kıbrıs'a Kaçtı' İddiası Hakkında Açıklama: 'Özgür Bir Vatandaşım İstediğim Yere Giderim'

Mafya lideri Alaattin Çakıcı, Kıbrıs'a yerleştiği iddiaları üzerine yazılı açıklama yaptı. Çakıcı, "Ben şu an özgür bir vatandaşım, Kıbrıs'a da ve dünyanın her yerine de gidebilirim" dedi.

s-a96c482ec0b89f056c214eccd71270a11233ae
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “dava arkadaşım” diyerek sahip çıktığı, organize suç örgütü liderliğinden hüküm giymiş Alaattin Çakıcı, hakkında Kıbrıs'a yerleştiği yönünde ortaya atılan iddia üzerine yazılı açıklama yaptı.

Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada Çakıcı, şu ifadeleri kullandı:

s-439d7c0f1bde3546346c2cfc18c430f81ab81a
"Batı ve okyanus ötesi İsrail, ortaklaşa, ülkemizde, çirkin bir senaryo ile yerli işbirlikçelerini devreye sokarak, günlerdir bu çirkin oyunda her konuda gündeme getiren sözde basın mensupları, bir haberlerinde de Alaattin Çakıcı kıbrıs'a gönderildi" diyorlar. Ben şuan Özgür bir vatandaşım, Kıbrıs'a da ve dünyanın her yerine de gidebilirim. Bu Kimsenin sorunu değilken , niye bu kadar sorun ediliyor. Sebahattin Önkibar isimli gazeteci, youtube da yayınladığı video da Alaattin Çakıcıya , 'eroin baronu olması teklif ediliyor" diyor. Ona ve herkese şunu söylerim ki , böyle bir teklifi bana kim yaparsa yapsın , "git karını kerhaneye bırak derim". Ülkemiz üzerinde by-pass yapmak isteyen herkese sözüm şudur ki devletin bekası söz konusuysa tarafım devletin bekası ve devamlılığıdır."

Açıklamadaki imla hataları ve anlam bozuklukları Çakıcı'ya aittir.

Galata Kulesi'nde 1 Ay İçinde İkinci İntihar! 18 Yaşındaki Genç, Atlayarak Yaşamına Son Verdi - Prof. Dr. Şükrü Ersoy: Kartal Depremi Farklı Değerlendirilmeli, 50 Bin Bina Çökebilir - Türkiye, Satın Alma Gücü Açısından 37 Avrupa Ülkesi Arasında 31. Sırada
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER