Alkollü İçki Satan Markete Ceza Yazan Polis: 'Tebligat Yok Ama Haberlerde Söylendi'

Hükümetin salgın önlemi adı altında alkollü içki satışını fiilen yasaklaması sonrası kolluk güçleri kararı uygulamaya geçirmeye başladı. Alkollü içki satışı yapan marketlere gelen polis ve zabıta ekipleri, marketlerde tutanak tutuyor. Alkollü İçki Satan Markete Ceza Yaz.

Alkollü İçki Satan Markete Ceza Yazan Polis: 'Tebligat Yok Ama Haberlerde Söylendi'

Hükümetin salgın önlemi adı altında alkollü içki satışını fiilen yasaklaması sonrası kolluk güçleri kararı uygulamaya geçirmeye başladı. Alkollü içki satışı yapan marketlere gelen polis ve zabıta ekipleri, marketlerde tutanak tutuyor.

Alkollü İçki Satan Markete Ceza Yazan Polis: 'Tebligat Yok Ama Haberlerde Söylendi'Alkollü İçki Satan Markete Ceza Yazan Polis: 'Tebligat Yok Ama Haberlerde Söylendi' Yasakla ilgili bir görüntü de Zonguldak'ın Kilimli ilçesinden geldi. Cumhuriyet'in aktardığına göre Kilimli'de yerel bir haber sitesinin bir zincir marketi hedef göstermesi üzerine markete gelen polis ekipleri, alkollü içecek satışı yapıldığı tespitiyle tutanak tuttu.Görüntülerde, mağaza müdürünün kararla ilgili kendilerine bir tebligat gönderilmediğini söylemesi üzerine polis, "Yazılı tebligat yok ama haberlerde gerekli kurumlar durumu bildirdiler. Tebligat niteliği taşıyor. İtirazınız varsa sulh ceza mahkemesinde ceza tebligatı geldikten sonra başvurunuzu yapabilirsiniz" cevabı veriyor.

Bir başka 'fiili yasak' uygulaması da Van'dan geldi. Şehrin merkezindeki Maraş Caddesi'ndeki bir zincir markete gelen zabıta ekipleri, markette içki satışı yapıldığı tespitiyle tutanak tuttu. Ekipler daha sonra da markette içki reyonunu kapattırıp satışın yasak olduğunu bildiren yazı astırdı.

s-dfe49220dba3eda466719fa98c9d7132f980e6

Ayrıca bakınız

Alkol Satışı Yasak mı Serbest mi? Tokat'ta Polisler Alkol Reyonunun Üzerini Çarşafla Kapattırdı - Bakanlık, Valiliğin Açıklamasını Retweetledi: 'Alkol Satışı Kısıtlaması 81 İlde Devam Etmektedir' - Tekel Bayileri Platformu Başkanı'ndan Yeni Açıklama: 'Tekel Bayilerini Kapatmaya Zorluyorlar'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER