Alman spor giyim devi Rusya'ya dönüş hazırlığında

Perakende emlak sektörü temsilcilerine atıfta bulunan İzvestiya gazetesi, başkent Moskova’daki birkaç alışveriş merkezindeki Puma mağazalarının yaz aylarında açılmasının düşünüldüğünü yazdı. Gazete, Puma Rusya’nın hala Avusturya ve Almanya merkezli iki şirkete ait old.

Alman spor giyim devi Rusya'ya dönüş hazırlığında

Perakende emlak sektörü temsilcilerine atıfta bulunan İzvestiya gazetesi, başkent Moskova’daki birkaç alışveriş merkezindeki Puma mağazalarının yaz aylarında açılmasının düşünüldüğünü yazdı.

Gazete, Puma Rusya’nın hala Avusturya ve Almanya merkezli iki şirkete ait olduğunu hatırlattığı haberinde, Puma’nın ülkedeki mağazalarını daha önce Türk holding FLO Retailing’e devreden Reebok örneğinde olduğu gibi başka bir yatırımcıya satmayı planlayıp planlamadığının henüz belli olmadığını da ekledi.

Gazeteye konuşan uzmanlar, Puma’nın mağazalarını açması durumunda Adidas markasının da Rusya’daki mağazalarını yeniden açabileceğini tahmin ediyor.

5 Mart 2022’de Alman spor malzemeleri üreticisi Puma, Ukrayna’daki askeri operasyon nedeniyle Rusya’daki mağazalarını süresiz olarak kapattığını duyurmuştu.

Rusya’yı karalayanların mal varlığına el konulsun önerisi

 

Rusya’ya referandumla katılan bölgelerde verilen vizelere İsviçre’den ret

 

Rusya'da otomobil satışları azaldı

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER