Altındağ'da Emirhan Yalçın'ın Öldürülmesi Sonrası Göçmenlere Ait Ev ve İş Yerlerine Saldırı...

Altındağ'ın Battalgazi Mahallesi'nde Emirhan Yalçın'ın cenazesi sonrası taziye evinde toplanan kalabalık Suriyelilerin işlettiği iddia edilen dükkana saldırdı.

Altındağ'da Emirhan Yalçın'ın Öldürülmesi Sonrası Göçmenlere Ait Ev ve İş Yerlerine Saldırı...

Altındağ'ın Battalgazi Mahallesi'nde Emirhan Yalçın'ın cenazesi sonrası taziye evinde toplanan kalabalık Suriyelilerin işlettiği iddia edilen dükkana saldırdı. Kalabalık daha sonra Suriyelilerin yaşadığı evleri taşladı.

s-5a6081df735b6c082503377718a94ca3e102b1
Altındağ ilçesine bağlı Battalgazi Mahallesi'nde Suriyeli bir grup ile çıkan kavgada bıçaklanan, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 18 yaşındaki Emirhan Yalçın hayatını kaybetti. Ankara Altındağ'da Bıçaklı Saldırıya Uğrayan Emirhan Yalçın Hayatını Kaybetti... -

Emirhan Yalçın bugün toprağa verilirken, cenazenin ardından taziye evinde toplanan kalabalık Battalgazi Mahallesi'ndeki Suriyeli bir kişinin işlettiği iddia edilen dükkana saldırdı.

Emirhan Yalçın bugün toprağa verilirken, cenazenin ardından taziye evinde toplanan kalabalık Battalgazi Mahallesi'ndeki Suriyeli bir kişinin işlettiği iddia edilen dükkana saldırdı.Emirhan Yalçın bugün toprağa verilirken, cenazenin ardından taziye evinde toplanan kalabalık Battalgazi Mahallesi'ndeki Suriyeli bir kişinin işlettiği iddia edilen dükkana saldırdı. Dükkanın cam ve çerçeveleri kırılırken, polis olaya müdahale etti. Kalabalık tüm uyarılara rağmen dağılmazken, polis dükkanın kapılarını kitledi. Daha sonra kalabalık grup mahallede Suriyelilerin yaşadığı iddia edilen evleri taşladı.

Olayların devam etmesinin ardından savcılık açıklama yaptı.

s-89312206a4a5b50da7c7314a0df2828d093292
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, dün gece Ankara’nın Altındağ ilçesinde çıkan kavgayla ilgili soruşturma kapsamında iki kişinin tutuklandığını duyurdu. Savcılık ayrıca, sosyal medyada konu ile ilgili, “halk arasında endişe, korku ve paniğe yol açan” paylaşımlara ilişkin ayrı bir soruşturma başlatıldığını da kaydetti.Savcılık tarafından yapılan açıklama şöyle:“Altındağ ilçesinde 10/08/2021 tarihinde bir parkta iki grup arasında yaşanan kavgada silahlı saldırı sonucunda bir kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığımızca derhal soruşturma başlatılmıştır. Bu kapsamda gözaltına alınan şüpheli Y.A.A. ve A.M.A., savunmalarının alınmasının ardından Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmışlardır.

Valilik olayların sona erdiğini duyuran bir açıklama yaptı.

"Altındağ ilçemizde bu akşam meydana gelen bir takım gösteri ve olaylar vatandaşlarımızın soğukkanlılığı ve emniyet güçlerimizin yoğun çalışmaları sonucu an itibariyle sona ermiştir."
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER