Altınyıldız Classics, mağazalarını yüksek hijyen kurallarıyla açmaya başladı

Normalleşme süreci zarfında mağazalarını kontrollü ve kademeli olarak açmaya başlayan Altınyıldız Classics, oluşturduğu plan çerçevesinde önlemlerini alarak standart hijyen önlemlerine yeni teknolojileri de dahil etti. Yapılan açıklamaya tarafından marka, mağazalarında hijye.

Altınyıldız Classics, mağazalarını yüksek hijyen kurallarıyla açmaya başladı

Normalleşme süreci zarfında mağazalarını kontrollü ve kademeli olarak açmaya başlayan Altınyıldız Classics, oluşturduğu plan çerçevesinde önlemlerini alarak standart hijyen önlemlerine yeni teknolojileri de dahil etti.

Yapılan açıklamaya tarafından marka, mağazalarında hijyen önlemleri kapsamında; antre ve çıkışlarda dezenfektan kullanımı, ahenkli ve sık aralıklarla mağaza dezenfeksiyonu, girişlerde eldiven dağıtımı, sosyal mesafeli satış, denenen ürünlerde yüksek sıcaklıkta buğulu ütüleme, mahsul hijyen alanlarında 24 saat mahsul sterilizasyonu, kabin dezenfeksiyonu ve güvenli ödeme seçenekleri bulunuyor.

Marka, normalleşme kapsamında ilk etapta İstanbul'da 4, Ankara, İzmir, Balıkesir, Muğla, Şanlıurfa, Tekirdağ'da birer noktasını hizmete açtı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER