Anadolu Ajansı, Ferhan Şensoy'un Rasim Öztekin İçin Yazdığı Mektubu Sansürledi!

Anadolu Ajansı, Ferhan Şensoy'un hayatını kaybeden Rasim Öztekin'in ardından yazdığı mektubu sansürledi.

Anadolu Ajansı, Ferhan Şensoy'un Rasim Öztekin İçin Yazdığı Mektubu Sansürledi!

Anadolu Ajansı, Ferhan Şensoy'un hayatını kaybeden Rasim Öztekin'in ardından yazdığı mektubu sansürledi. Şensoy mektupta "Bir gün ben de uçup geleceğim gökyüzüne. Buluşuruz gökyüzünde neşeli bir meyhanede" ifadelerini kullandı. Ancak Anadolu Ajansı mektuptaki "neşeli bir meyhanede" kısmına haberinde yer vermedi.

s-66063935312775972c0952159f5c53651e7c35
Anadolu Ajansı, Ferhan Şensoy'un 62 yaşında hayatını kaybeden sanatçı dostu Rasim Öztekin için yazdığı mektubu sansürledi.Ferhan Şensoy'un kızı Derya Şensoy, Rasim Öztekin'in vefatı dolayısıyla düzenlenen törende bir konuşma yaptı. Derya Şensoy, sağlığı el vermediği için törene katılamayan Ferhan Şensoy'un, Öztekin için yazdığı mektubu okudu. Şensoy, mektupta şu ifadeleri kullandı:
"Ortaoyuncular'ın amatör kolu Nöbetçi Tiyatro'dan yetişti Rasim. Kısa sürede Ortaoyuncular'a katıldı. Kavuğumu ona devrettim. Ortaoyuncular'da çok başarılı bir dönem yaşadı. Kimi rahatsızlıklarından ötürü sahneyi bıraktı. Kavuğu Şevket Çoruh'a devretti. Günü geldi, uçtu gitti gökyüzüne. Kavuklu fotoğrafı asılı durur Ses 1885'te. Bir gün ben de uçup geleceğim gökyüzüne. Buluşuruz gökyüzünde neşeli bir meyhanede."
Anadolu Ajansı, Rasim Öztekin için düzenlenen törene ilişkin yaptığı haberinde Şensoy'un mektubunu sansürledi. Mektuptaki "Neşeli bir meyhanede" kısmı haberde yer almadı.

AA'nın sansürlü haberi

s-00845eb96e3cbd9617d97baa8fc1c07a065f25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER