Angelina Jolie, 'Arılar Günü'nde Arılarla Objektif Karşısına Geçti

Hollywood yıldızı Angelina Jolie; Arılar Günü'nde arılarla objektif karşısına geçti.

Angelina Jolie, 'Arılar Günü'nde Arılarla Objektif Karşısına Geçti

Hollywood yıldızı Angelina Jolie; Arılar Günü'nde arılarla objektif karşısına geçti. Sosyal yardım çalışmalarıyla da sıkça karşımıza çıkan ünlü isim üzerinde yüzlerce arı gezerken çekim yaptı ve arıların önemine ve karşı karşıya kaldıkları tehlikelere vurgu yaptı.

Arılar sokmasın diye çekim karanlıkta yapıldı.

s-5556739a6db1431a737740221ffa5866abf2fa
Angelina Jolie yaklaşık 18 dakika boyunca üzerindeki arılarla hareketsiz bir şekilde durdu.

İşte o anlar:

İşte o anlar:İşte o anlar:

21 Mayıs, 13:17Gelecek 5 yıl içinde 50 kadın arıcı yetiştirilecek...

Haziran ayında Fransa’nın Provence bölgesindeki OFA’da başlayacak olan programın amacının gelecek 5 yıl içinde 50 kadını arıcı olarak eğitmek, 25 UNESCO biyosfer rezervinde 2 bin 500 kovan oluşturmak ve 125 milyon arı yetiştirmek olduğu belirtildi. Ayrıca eğitim, katılımcı kadınlara kendi arı kovanlarını işletmeyi ve nasıl profesyonel arıcı-girişimci olunacağını öğretmeyi hedefliyor.

21 Mayıs, 13:17Arıcılarla eğitimde buluşacak ve ilerlemelerini takip edecek olan Angelina Jolie, yaptığı açıklamada dünyanın her yerinden programa katılan kadınlarla tanışmaktan heyecan duyduğunu söyledi:

Hollywood yıldızı, “Onları tanımayı, kültürlerini, çevrelerini ve arıların bunda oynadığı rolü öğrenmeyi dört gözle bekliyorum. Umarım eğitim onların bağımsızlıklarını, geçim kaynaklarını ve toplumlarını güçlendirir” diye konuştu.Kaynak: NTV
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER