Ankara Altındağ'da Bıçaklı Saldırıya Uğrayan Emirhan Yalçın Hayatını Kaybetti...

Ankara'nın Altındağ ilçesinde yabancı uyruklu grup ile çıkan kavgada yaralanan Emirhan Yalçın (18) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kavgada yaralanan Ali Yasin Güler'in tedavisi ise sürüyor.

Ankara Altındağ'da Bıçaklı Saldırıya Uğrayan Emirhan Yalçın Hayatını Kaybetti...

Ankara'nın Altındağ ilçesinde yabancı uyruklu grup ile çıkan kavgada yaralanan Emirhan Yalçın (18) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

s-f4792a6f0087d6e2c786e9619d4661d28bb965
Kavgada yaralanan Ali Yasin Güler'in tedavisi ise sürüyor. Gözaltına alınan yabancı uyruklu 2 kişi adliyeye sevk edildi.

Ne olmuştu?

Ankara Altındağ'da Yaşanan Bıçaklı Kavga Sonrası Mahalleli ve Mülteciler Arasında Gerginlik Olay, dün akşam saatlerinde ilçedeki Battalgazi Mahallesi’nde bulunan parkta meydana geldi. Parkta oturan Emirhan Yalçın ve Ali Yasin Güler ile akraba olan yabancı uyruklu Yahya Abdo ve Muhammed Abdo, bir anda tartışmaya başladı. Kavgaya dönen olayda Yahya Abdo, yanında bulunan bıçakla, Emirhan Yalçın ve Ali Yasin Güler’i bıçaklayarak kaçtı.Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Göğsünden aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanan Emirhan Yalçın, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Ali Yasin Güler de Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yalçın, bugün yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hastanede tedaviye alınan Güler’in ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.Kavgaya karışan Yahya Abdo ile akrabası Muhammed Abdo, polis tarafından gözaltına alındı...
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER