Anne, oğlunun düğününde gelininin 20 yıl önce kayıp olan kızı olduğunu öğrendi

Koronanın çıkış noktası olan Çin'den bir korkutan haber daha: Çiftlikte domuz vebası tespit edildiJiangsu vilayetinde yapılan düğün esnasında damadın annesi gelinin elindeki 20 yıl önce yol kenarına bıraktığı kızının doğum lekesi ile aynı olduğunu fark etti. Bunun üzerin.

Anne, oğlunun düğününde gelininin 20 yıl önce kayıp olan kızı olduğunu öğrendi
Koronanın çıkış noktası olan Çin'den bir korkutan haber daha: Çiftlikte domuz vebası tespit edildiKoronanın çıkış noktası olan Çin'den bir korkutan haber daha: Çiftlikte domuz vebası tespit edildi

Jiangsu vilayetinde yapılan düğün esnasında damadın annesi gelinin elindeki 20 yıl önce yol kenarına bıraktığı kızının doğum lekesi ile aynı olduğunu fark etti.

Bunun üzerine damadın annesi gelinin ailesine gelinin kendi kızları mı yoksa evlatlık olduğunumu sordu. Gelinin anne ve babası damadın annesi 20 yıl önce kendisini yol kenarında bulduklarını ve tarihten buyana kendileri ile yaşadığını söyleyince gelinin annesi büyük bir şok yaşadı.

Gelin ve anne göz yaşalrıan boğuldu. Anne kızını yol kenarına bıraktıktan sonra yaşadığı vicdan azabından dolayı kızını her yerde aradı. Bulmayınca bunun yerine kendine bir erkek evlat edindi.

Gelin kardeşi evlendiğin kişinin kardeşi olduğu öğrenince büyük bir üzüntü yaşadı ama gerçek annesi kendisine damadın öz oğlu olmadığı evlatlık alındığını söyleyin düğün devam etti ve çift evlendi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER