Anonymous, Belge ve Ses Kayıtları Paylaşacak! 'Soygun Sadece Kamu Bankalarında Değil'

Uluslararası hacker grubu Anonymous, Türkiye’de banka soygunlarının sadece kamu bankalarını kapsamadığını öne sürerek belge ve ses kayıtları paylaşacağını bildirdi. Grubun @YourAnonNews adlı Twitter hesabından yapılan paylaşımda şu ifadeleri kullanıldı:“Duyuru: Türki.

Anonymous, Belge ve Ses Kayıtları Paylaşacak! 'Soygun Sadece Kamu Bankalarında Değil'

Uluslararası hacker grubu Anonymous, Türkiye’de banka soygunlarının sadece kamu bankalarını kapsamadığını öne sürerek belge ve ses kayıtları paylaşacağını bildirdi.

s-bfe0bae35f34370a3a9bc8f8b57764466e26da
Grubun @YourAnonNews adlı Twitter hesabından yapılan paylaşımda şu ifadeleri kullanıldı:“Duyuru: Türkiye’de banka soygunlarının sadece kamu bankalarını kapsamadığını gösteren belge ve ses kayıtlarını -eğer teknik sorunlar yaşamazsak- yakın zamanda paylaşacağız. Takipte kalın…” s-d430a0dd314b30e574cabc7193a2fc43f3faf6
Bankalarla ilgili spekülasyonlar, organize suç örgütü liderliğinden aranan Sedat Peker'in dün yayınladığı videoyla gündeme geldi. Peker, Yıldırım Demirören'in Doğan medya grubunu almak için Ziraat Bankası'ndan aldığı 750 milyon doları ödemediğini iddia etmişti. "Bizim Pamukören var ya, şimdi biz gazeteyi bastık, Aydın Doğan kargaşalardan korktu, verdi yerleri. 750 milyon dolara. Aslında bir tanesi o kadar para ederdi. CNN, kanal, Hürriyet, Milliyet hepsini aldık. Bu 750 milyon doları Ziraat Bankası verdi. Ziraat Bankası kimin devletin, devlet kimin sizin. Siz patronsunuz, vergi veriyorsunuz ya. Devletten 750 milyon dolar kredi aldı, hiçbirini ödemedi. Ana parayı bırak faizlerini bile ödemedi" 

Peker'in bu iddiasının ardından sosyal medya karışmıştı

Sedat Peker'in İddialarının Ardından Demirören ve Ziraat Bankası Sosyal Medyada Topa Tutuldu
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER