Arabanın Arkasına Zincirle Bağladığı Köpeği 'Yazlığıma Götürüyorum' Diyerek Yerde Sürükleyen Kişinin Kan Donduran Görüntüleri

Bu nasıl vicdansızlık!!!!!!! İstanbul Silivri'de kaydedilen görüntülerde, bir kişi zincirle arabanın arkasına bağladığı köpeği yerde sürüklerken vatandaşlar tarafından durduruldu.Vatandaşlar tarafından durdurulan kişi, 'yazlığıma götürüyorum' derken köpek zincirden kurt.

Arabanın Arkasına Zincirle Bağladığı Köpeği 'Yazlığıma Götürüyorum' Diyerek Yerde Sürükleyen Kişinin Kan Donduran Görüntüleri

Bu nasıl vicdansızlık!!!!!!!

İstanbul Silivri'de kaydedilen görüntülerde, bir kişi zincirle arabanın arkasına bağladığı köpeği yerde sürüklerken vatandaşlar tarafından durduruldu.

s-d2438c186ed5d6879b50a25fb6f034e93237c6
Vatandaşlar tarafından durdurulan kişi, 'yazlığıma götürüyorum' derken köpek zincirden kurtarıldı ve ardından yaralı bir şekilde kaçtı.

"Yazlığıma götürüyorum. İçeride bir hayvan daha var. Hasta. O yüzden bağladım"

s-d389a3ee839bb052e63c8a084b80e978c6201b
DHA'nın aktardığı bilgiye göre ise, "Yazlığıma götürüyorum. İçeride bir hayvan daha var. Hasta. O yüzden bağladım" diyen sürücü hakkında başlatılan re 'sen soruşturma kapsamında para cezası kesildiği öğrenildi.

İşte kan donduran o anlar:

İşte kan donduran o anlar:İşte kan donduran o anlar:
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER