Arınç'tan Bir 'FETÖ' Açıklaması Daha: 'Belki Deniz Baykal Hariç Tüm Siyasetçiler Bunlarla Bir Araya Gelmiştir'

Cumhurbaşkanlığı YİK Üyesi Bülent Arınç, FETÖ konusunda söylediği ''Masum değiliz hiçbirimiz'' sözleriyle ilgili bir tanımlama yaptı.

Arınç'tan Bir 'FETÖ' Açıklaması Daha: 'Belki Deniz Baykal Hariç Tüm Siyasetçiler Bunlarla Bir Araya Gelmiştir'

Cumhurbaşkanlığı YİK Üyesi Bülent Arınç, FETÖ konusunda söylediği ''Masum değiliz hiçbirimiz'' sözleriyle ilgili bir tanımlama yaptı. Arınç, "Kendilerini gizleyenlerin güzel yüzlerine aldanmışsak buna ne denecekse denecek ama bilin fakat cümbür cemaat bunun içerisinde bir kere kendini buldu. Tüm siyasetçiler şayet Deniz Baykal hariç bunlarla bir araya gelmiştir" dedi.

s-8a6a11cb4d6f6e916932990ee79a11ea19021e
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Üyesi Bülent Arınç, FETÖ konusunda söylediği ''Masum değiliz hiçbirimiz'' sözlerinin anlaşılmadığını ifade ederek açıklık getirdi.

"Gülen'i ziyaret etmeye giden milletvekilleri var"

"Gülen'i ziyaret etmeye giden milletvekilleri var" "Gülen'i ziyaret etmeye dışarı giden milletvekilleri var" 5efa557d977adfc52170d956.jpg
Habertürk yayınına telefonla bağlanan Bülent Arınç, CHP'nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal hariç tüm siyasetçilerin FETÖ ile bir araya geldiğini ifade etti."15 Temmuz'da KPSS'de soru çalındığını öğrendik" açıklamasında da bulunan Arınç, şu ifadeleri kullandı: "15 Temmuz'un siyasi ayağı araştırılmalı. FETÖ örgütü nasıl silah kullanacak bir noktaya geldi? İşin politik, toplumsal boyutu var. Tüm siyasetçiler bunlarla bir araya gelmişlerdir. 2011 seçimlerinden sonradan FETÖ kendini belirlenmiş etmeye çalıştı. Gülen'i ziyaret etmeye dışarı giden milletvekilleri var. Bunlara plaket verenler var. 15 Temmuz'da KPSS'de soru çalındığını öğrendik. 15 Temmuz'dan önce kim konuştu? Kendilerini bu dek gizleyenlere biz hüsnüzan göstererek güzel yüzlerine aldanmışsak buna ne denecekse denecek fakat bilin ancak; cümbür cemaat bunun içerisinde bir defa kendini buldu. Tüm siyasetçiler şayet Deniz Baykal hariç bunlarla bir araya gelmiştir."

Ne olmuştu?

Arınç'tan FETÖ Sorusuna Cevap: 'Bize Bu Facianın Yaşanabilir Olduğunu Kimse Evvelden Söylemedi'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER