‘Askıda İyilik’ ile iyilik hareketi çoğalıyor

Boyner, bu bayramda Askıda İyilik hareketini büyütmeyi ve müşterilerinin katkısıyla daha fazla ihityaç sahibine ulaşmayı hedefliyor.

‘Askıda İyilik’ ile iyilik hareketi çoğalıyor

Boyner, bu bayramda Askıda İyilik hareketini büyütmeyi ve müşterilerinin katkısıyla daha fazla ihityaç sahibine ulaşmayı hedefliyor. Yapılan açıklamaya göre şirket , COVID-19 salgını sebebiyle evde olduğumuz bu dönemde daha fazla iyilik severin projeye katkıda bulunabilmesi ve buna bağlı olarak yapılacak bağışlardan daha fazla ihtiyaç sahibinin yararlanabilmesi için Askıda İyilik paketlerini internet mağazası boyner.com.tr‘ye taşıdı. İyilik severler, Askıda İyilik paketleri ile gereksinim sahiplerine giyim desteğinde bulunabiliyor. Satın alınan her Askıda İyilik paketi için Boyner de aynı oranda katkı maddesi sağlıyor. Daha Aşağı ve üst giyimden oluşan Askıda İyilik paketleri Lokman Hekim Afiyet Vakfı aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Uzun: “COVID-19 salgınıyla birlikte paydaşların kolektif katkısıyla gerçekleşecek sosyal sorumluluk projeleri her zamankinden daha manalı ülkü gelecek”

Boyner Büyük Mağazacılık Kurumsal İletişim Müdürü Oya Uzun, Askıda İyilik projesi hakkında şunları söyledi: “Sosyal yükümlülük çalışmalarımızla toplumda iyilik yapma bilincini yaygınlaştırmayı hedefliyoruz. ‘İyiliğin Modası Geçmez' sloganıyla yaptığımız bu çalışmalardan biri olan Askıda İyilik, Haziran 2016'dan bu yandan devam ediyor. Özellikle paylaşmanın, dayanışmanın arttığı bayram dönemlerinde Askıda İyilik paket satışlarımız yaklaşık yüzde 70 artma gösteriyor. Bu sene bir yenilik yaparak, daha önce mağazalarımızdan gerçekleşen Askıda İyilik satışlarını internet mağazamıza da taşıdık. Müşterilerimizin, boyner.com.tr'den yaptığı alışverişlerine ekledikleri 30 TL değerindeki iyilik paketleri ile gereksinim sahiplerine destek olmasına ve alışverişlerinin iyiliğe dönüşmesine arabulucu oluyoruz. Askıda İyilik paketleri için Boyner olarak biz de aynı oranda katkı maddesi yapıyor ve daha alçak ve üst giyimden oluşan iyilik paketlerini Lokman Hekim Sıhhat Vakfı aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Proje zarfında şimdiye değin 42 bin 65 adet Askıda İyilik paketini gereksinim sahiplerine ulaştırdık. COVID-19 salgınıyla birlikte paydaşların kolektif katkısıyla gerçekleşecek sosyal yükümlülük projeleri her zamankinden daha anlamlı ışık halkası gelecek. Bu zor dönemde askıya daha çok iyilik paketinin bırakılacağına inanıyor, yüzlerce ihtiyaç sahibine bayram sevinci yaşatabilmeyi umuyoruz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER