Aslı Baykal Yeni Parti Kuracağı İddiasını Yalanladı

CHP'nin önceki Genel Başkanı Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal'ın yeni parti kuracağı iddia edilmişti.

Aslı Baykal Yeni Parti Kuracağı İddiasını Yalanladı

CHP'nin önceki Genel Başkanı Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal'ın yeni parti kuracağı iddia edilmişti. Hem Aslı Baykal hem de yeni parti için ismi geçenlerden yalanlama geldi. 

s-ac9ddc055fc328673729c82ee3eeb0a7effe3e
Hürriyet gazetesi yazarı Yalçın Bayer, dünkü yazısında CHP'den ayrılacak kimi isimlerin 'Halk Parti' adında yeni bir parti kuracağını genel başkanının da eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal olacağını iddia etmişti. Bayer, "Partinin kurucuları olarak Yılmaz Ateş, Mehmet Sevigen, Algan Hacaloğlu, Mustafa Özyürek’in isimleri gündeme getiriliyor. Onur Öymen ve Şahin Mengü’nün adını fısıldayanlar da var İsmi ‘Halk Parti’ olacakmış" diye belirtmişti. Hürriyet Yazarı Bayer'den İddia: 'Halk Parti' İsminde Bir Parti Kurulacak ve Genel Başkanı da Deniz Baykal'ın Kızı Olacakmış - Hürriyet gazetesi, Bayer'in yazısında adı geçenlere bu iddiayı sordu.Gelen yanıtlar şöyle:Prof. Aslı Baykal: Böyle bir şey yok, hiçbir şekilde de söz konusu değil.Eski CHP milletvekili Mehmet Sevigen: Biz partinin iyi yönetilmediğini düşünüyoruz. Arkadaşlar sık sık bir araya geliyoruz ve sohbet ediyoruz. Ama partileşmek gibi bir girişimimiz yok.Eski CHP milletvekili Yılmaz Ateş: Yönetim partiye güvenmediği için CHP’liler çok rahatsız. Parti içi demokrasi olmadığı için CHP nefes alamıyor. Çözüm arıyoruz, öncelik çözümü partide bulmak.

"Bir arkadaş kendini pazarlamak için yapıyor olmalı"

s-ccffa1f3381218e74b7106640121d5d774cd41
CHP eski Milletvekili Şahin Mengü Eski CHP milletvekili Onur Öymen: Bu iddianın aslı, esası yok. Ben böyle bir projenin içinde değilim.Eski CHP milletvekili Şahin Mengü: Bütün arkadaşlar böyle bir şeyin içinde değil. Bir arkadaş kendini pazarlamak için yapıyor olmalı.Eski CHP milletvekili Mustafa Özyürek: Partimin üyesiyim ve ayrılma gibi bir düşüncem de yok. Böyle bir oluşumdan haberim de yok.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER