Atanmış Rektörün Atanmış Danışmanının Boğaziçi Akademisyenlerini Hedef Aldığı Tweet Tepki Çekti

Boğaziçi Üniversitesi’ne Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kurum dışından atanan Melih Bulu'nun arkadaşı ve atanmış danışmanı Volkan Gazioğlu'nun 99 gündür eylemde olan akademisyenler hakkında yaptığı paylaşım tepki çekti.  Boğaz.

Atanmış Rektörün Atanmış Danışmanının Boğaziçi Akademisyenlerini Hedef Aldığı Tweet Tepki Çekti

Boğaziçi Üniversitesi’ne Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kurum dışından atanan Melih Bulu'nun arkadaşı ve atanmış danışmanı Volkan Gazioğlu'nun 99 gündür eylemde olan akademisyenler hakkında yaptığı paylaşım tepki çekti. 

s-412c60ed026ce59cb59058a855961d7ab02a93
Boğaziçi Üniversitesi akademisyenleri, Erdoğan tarafından atanan Melih Bulu'yu dün 99'uncu kez protesto etti. Boğaziçi Üniversitesi’nde direnişin 22'nci haftasına girilirken akademisyenler arkalarını rektörlük binasına döndüler. Çok sayıda öğrencinin de katıldığı nöbet uzun süre alkışlarla devam etti.

Akademisyenlerin devam eden protestosu hakkında tepki çeken bir paylaşım yapıldı.

s-262499ba87d6c4f447c4d1b0c2c472c52a4745
Eylemler sırasında kendisini Bulu'nun arkadaşı olarak tanıtan ve daha sonra danışman olarak atanan Volkan Gazioğlu, yaptığı paylaşımda akademisyenleri ABD'ye hizmetle suçladı. Gazioğlu'nun paylaştığı fotoğrafta akademisyenler ABD bayrağını üniversiteye dikmeye çalışıyor. Bu paylaşımı kısa sürede tepki çekerken, Gazioğlu Twitter hesabını kapattı... Normalleşme Kapsamına Alınmayan Müzisyenler ve Eğlence Sektörü Çalışanları İçin İsyanlar Yükseldi - Ailesine Kızan Genç 6 Yıl Uğraşarak Yeraltında Kendine Ev İnşa Etti - Ailesine Kızan Genç 6 Yıl Uğraşarak Yeraltında Kendine Ev İnşa Etti
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER