Atasözü Çıkışlarıyla Gündem Olan Japon YouTuber Yoshi'nin İkamet Uzatma Başvurusu Reddedildi

YouTube camiasının popüler isimlerinden biri olan ve Türkiye'de yaşayan Japon YouTuber Yoshi Enomoto sizin de bildiğiniz gibi son günlerde "Yok böyle bir Japon atasözü" çıkışlarıyla gündeme geliyor. Hatta hatırlarsınız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir gence Japon atas.

Atasözü Çıkışlarıyla Gündem Olan Japon YouTuber Yoshi'nin İkamet Uzatma Başvurusu Reddedildi

YouTube camiasının popüler isimlerinden biri olan ve Türkiye'de yaşayan Japon YouTuber Yoshi Enomoto sizin de bildiğiniz gibi son günlerde "Yok böyle bir Japon atasözü" çıkışlarıyla gündeme geliyor.

Hatta hatırlarsınız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir gence Japon atasözüyle verdiği yanıta karşılık olarak Twitter hesabından 'Böyle bir japon atasözü bulamadım' yazmıştı.

Bu isyanın ardından da Cem Say, Jahrein ve Cüneyt Özdemir, uydurdukları Japon atasözlerini paylaşarak Yoshi'yi çıldırtmıştı.

Size burada detayları anlatmıştık;

'Yok Böyle Bir Atasözü' Tepkileriyle Gündem Olan Japon YouTuber Yoshi'nin Herkesi Güldüren İsyanı

Geçtiğimiz haftalarda da Azerbaycan'da olan ve sosyal medya hesaplarından da sık sık yediklerini, gördüklerini paylaşan Yoshi, Paxlava olarak bilinen baklava fotoğrafını paylaşınca ortalık bir güzel karışmıştı ve Yoshi'yi diğer ülkelerle paylaşamamıştık...

Size burada güldüren diyalogu aktarmıştık;

Japon Fenomenimiz Yoshi Enomoto'yu Paylaşamayan Kullanıcılar Arasında Yaşanan Bir Acayip Diyalog

Her zaman bizleri güldürmeyi başaran Yoshi, şimdi ise yaptığı paylaşımla sevenlerini üzdü. Ünlü YouTuber, ikamet uzatma başvurusunun reddedildiğini "Reddedilecek ne yaptığımı bilmiyorum" sözleriyle duyurdu.

Yoshi Enomoto, yaptığı yeni açıklamada da Göç İdaresi'yle yeniden görüşeceğini, evraklarda bir problem olmadığını belirtti.

Yaşananların ardından birçok kullanıcı Yoshi Enomoto'nun Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili yaptığı 'Böyle bir japon atasözü bulamadım' paylaşımını hatırlattı.

Yoshi'den Erdoğan'a: 'Böyle Bir Japon Atasözü Bulamadım'

Fenomen son olarak da "Memleketim gibi hissettiğim Türkiye'de kalmayı devam edeceğim" dedi.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Yoshi Enomoto kimdir?

Yoshi Enomoto Kimdir? Yoshi Enomoto Nereli, Kaç Yaşında? Yoshi Enomoto Neden Gündem Oldu?
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER