Atatürk'e Hakaret ve Küfür Eden 6. Sınıf Öğrencisi Çocuk

TikTok isimli sosyal medya platformunda Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e yönelik ağır küfürler ve hakaretlerde bulunan çocuk gelen tepkilerin sonrasında paylaşımlarını kaldırdı.

Atatürk'e Hakaret ve Küfür Eden 6. Sınıf Öğrencisi Çocuk

TikTok isimli sosyal medya platformunda Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e yönelik ağır küfürler ve hakaretlerde bulunan çocuk gelen tepkilerin sonrasında paylaşımlarını kaldırdı. Ardından özür diledi. 

s-0b741114f4aedf73aa1f443694ff5dd5784b43
Bir TikTok kullancısı çocuk Mustafa Kemal Atatürk’e ağır küfürler ve hakaret etti. Atatürk’ün adını bu topraklardan sileceklerini gerekirse bunu kendisinin yapacağını söyledi.

Videoda çocuk 6 sınıfa giden bir öğrenci olduğunu söyledi.

s-884b502b02938af1d01395ec8ca00a556ec217

Sosyal medyada vatandaşlar şahsın yaşının küçük olmasından dolayı onu yetiştirenlerde suç buldu.

Sosyal medyada vatandaşlar şahsın yaşının küçük olmasından dolayı onu yetiştirenlerde suç buldu.Sosyal medyada vatandaşlar şahsın yaşının küçük olmasından dolayı onu yetiştirenlerde suç buldu.

Gelen tepkilerin ardından özür diledi

Gelen tepkilerin ardından özür dilediGelen tepkilerin ardından özür diledi Gelen tepkiler üzerine bir video daha çeken çocuk, “Tuna” isimli bir kişinin kendisine ulaştığını ve bilmediği her şeyi anlattığını söyledi. Çocuk yeni videosunda Atatürk’ten ve Türk Milleti’nden özür diledi.
YORUM EKLE
YORUMLAR
xKira_7
xKira_7 - 3 yıl Önce

beyinsiz

SIRADAKİ HABER