Avukatı Duyurdu: Aleyna Çakır’ın Ölümünün Baş Şüphelisi Ümitcan Uygun Tahliye Edildi

Aleyna Çakır'ın ölümünün baş şüphelisi olan ve  uyuşturucu madde kullandıkları görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşmasının ardından tutuklanan Ümitcan Uygun, tahliye edildi.

Avukatı Duyurdu: Aleyna Çakır’ın Ölümünün Baş Şüphelisi Ümitcan Uygun Tahliye Edildi

Aleyna Çakır'ın ölümünün baş şüphelisi olan ve  uyuşturucu madde kullandıkları görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşmasının ardından tutuklanan Ümitcan Uygun, tahliye edildi. Gelişmeyi Uygun'un avukatı duyurdu.

s-f9561eb165859f03b268de0e67862e0965ac5b
Ankara'da evinde şüpheli şekilde ölü bulunan Aleyna Çakır'ın ölümünün baş şüphelisi olan ve uyuşturucu madde kullandıkları görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşmasının ardından tutuklanan Ümitcan Uygun, tahliye edildi.Sabah'tan İlker Turak'ın haberine göre, Aleyna Çakır'ın evinde ölü bulunmasının ardından baş şüpheli olan Ümitcan Uygun, uyuşturucu madde kullandıkları görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşmasının ardından gözaltına alınmış ve 'Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak ve Kullanılmasını Alenen Özendirmek' suçundan tutuklanmıştı.

Avukatı duyurdu

s-9d930e72641ac8934f0e6769086c49d5b5def2
Uygun'un avukatı Hayri Çağatay Cengiz, 6 aydır tutuklu bulunan Ümitcan Uygun'un tahliye edildiğini duyurdu.

Ne olmuştu?

Uyuşturucu Kullanırken Görüntüleri Ortaya Çıkan Ümitcan Uygun Tutuklandı - Aleyna Çakır Dosyasının Baş Şüphelisi Ümitcan Uygun Uyuşturucu Kullandığı Görüntüleri Yayınladı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER