Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Sivilleri Hedef Alan Ermenistan'a Karşı Yaptığı SİHA Saldırılarının Görüntülerini Paylaştı

Dün gece saatlerinde Ermenistan'ın Gence'ye yaptığı saldırı ile birçok sivil hayatını kaybetti.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Sivilleri Hedef Alan Ermenistan'a Karşı Yaptığı SİHA Saldırılarının Görüntülerini Paylaştı

Dün gece saatlerinde Ermenistan'ın Gence'ye yaptığı saldırı ile birçok sivil hayatını kaybetti. Sivillerin hedef alındığı saldırı sonrası ise Azerbaycan başlattığı operasyon ile Ermenistan güçlerini vurdu.

Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada Ermenistan ordusuna ait 7 T-72 tank, 2 Grad füze sistemi, 8 D-30 ve 1 D-20 obüs, mühimmat taşıyan 10 aracın imha edildiği aktarıldı.

Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada Ermenistan ordusuna ait 7 T-72 tank, 2 Grad füze sistemi, 8 D-30 ve 1 D-20 obüs, mühimmat taşıyan 10 aracın imha edildiği aktarıldı.Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada Ermenistan ordusuna ait 7 T-72 tank, 2 Grad füze sistemi, 8 D-30 ve 1 D-20 obüs, mühimmat taşıyan 10 aracın imha edildiği aktarıldı.

Burada ise Ermenistan'a ait S-300 Hava Savunma Sistemi vuruluyor:

Burada ise Ermenistan'a ait S-300 Hava Savunma Sistemi vuruluyor: Burada ise Ermenistan'a ait S-300 Hava Savunma Sistemi vuruluyor:

Azerbaycan ordusu, havadan yapılan saldırıların yanında karadan da vurmaya devam etti:

Azerbaycan ordusu, havadan yapılan saldırıların yanında karadan da vurmaya devam etti: Azerbaycan ordusu, havadan yapılan saldırıların yanında karadan da vurmaya devam etti:
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER