Babacan, Bahçeli İçin 'Yaş Sınırı' İstemişti: DEVA ile MHP Arasında +18 Polemiği

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Devlet Bahçeli'nin konuşmalarına 18 yaş sınırı konulması için RTÜK'e çağrı yapan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a tepki gösterdi. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Çanakkale 1.

Babacan, Bahçeli İçin 'Yaş Sınırı' İstemişti: DEVA ile MHP Arasında +18 Polemiği

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Devlet Bahçeli'nin konuşmalarına 18 yaş sınırı konulması için RTÜK'e çağrı yapan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a tepki gösterdi.

s-99aed7706d32f08f43c9eca3703e29d718df8d
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Çanakkale 1. Olağan İl Kongresi'nde sistem eleştirilerinde bulunmuştu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den "küçük ortak" diye bahseden Babacan, "Küçük ortak ne söylese, hükûmetin istikameti o taraf oluyor. Milli irade dediğiniz şey, yüzde 10 oy almış bir genel başkanın devleti esir alması mı?" ifadelerini kullanmıştı."Çok bağırıyorsunuz. Bağırmanıza gerek olmasın diye önünüze mikrofon koyuyorlar. Bu toplum bağırış çağırış istemiyor artık" diyen Babacan, "RTÜK’e bir çağrı yapmak istiyorum. Pandemi dönemindeyiz. Çocuklarımız evlerde. Küçük ortağın yayınlarına 18 yaş sınırı konulsun lütfen. Çocuklarımızın edep ve ahlâkını bozacak hakaretlerin yayınlanması çok sakıncalı" şeklinde konuşmuştu.

MHP'li Ataman: Akıl tutulması

s-0d0cfa66bcc4eb8ebfd3b9a54904397947aa9e
Babacan'a yanıt MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'dan geldi. Babacan'ın Bahçeli'ye yönelik "devleti esir aldı" eleştirisi için "akıl tutulması" diyen Büyükataman, "Türk çocuğu, Mete'den Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ecdadının yolundadır; yolbaşçısı Sayın Devlet Bahçeli’nin teşvik ve talimatları doğrultusunda büyük ve müreffeh Türkiye’yi inşa etme ülküsüne hızla ilerlemektedir" ifadelerini kullandı.

MHP'li Ataman'ın yanıtları şöyle:

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER