Bağdat'ta yangın çıktı: 10 kişi göçük altında

Irak'ın başkenti Bağdat'ın Veziriye bölgesinde ıtriyat ve parfüm deposu olarak kullanılan 3 katlı binada çıkan yangında 32 kişinin yaralandığı, meydana gelen çökme sonucu göçük altında kalan 10 kişinin kurtarılmaya çalışıldığı belirtildi. Irak Haber Ajansının (INA) .

Bağdat'ta yangın çıktı: 10 kişi göçük altında

Irak'ın başkenti Bağdat'ın Veziriye bölgesinde ıtriyat ve parfüm deposu olarak kullanılan 3 katlı binada çıkan yangında 32 kişinin yaralandığı, meydana gelen çökme sonucu göçük altında kalan 10 kişinin kurtarılmaya çalışıldığı belirtildi.

Irak Haber Ajansının (INA) verdiği bilgiye göre, Veziriye bölgesindeki parfüm depoları olarak kullanılan 3 katlı binada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle saatler sonra kontrol edilebildi. Yangına müdahale sırasında binanın bir kısmının çöktüğü ve aralarında Bağdat İtfaiyesi Genel Müdürü Kadim Bohan'ın da bulunduğu 32 kişinin yaralandığı bildirildi.

Ayrıca binada meydana gelen çökme sonucu en az 10 kişinin göçük altında kaldığı, mahsur kalanların kurtarılması için çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi. Göçük altında kurtarılmayı bekleyenlerin sağlık durumu hakkında ise henüz bilgi verilmedi. 

Bağdat’taki Yeşil Bölge’ye füze saldırısı!

 

Bağdat’ta hükümet yol ve köprüleri kapattı

 

Bağdat’ta akaryakıt krizi yaşanıyor

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER