Bahçeli: Güfte ile beste örtüşmüştür

MHP, Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde üç günlük kampa girdi.

Bahçeli: Güfte ile beste örtüşmüştür

MHP, Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde üç günlük kampa girdi. Merkez Disiplin Kurulu, Merkez Yönetim Kurulu ve milletvekillerinin katıldığı toplantıda, seçimler için yol haritası masaya yatırılırken iç ve dış gelişmeler ele alındı. Toplantıda değerlendirme yapan MHP lideri Devlet Bahçeli önemli mesajlar verdi.

''MUHALEFETİ DİKKATE ALMIYORUZ''

Habertürk’ten Mahir Kılıç’ın haberine göre; başörtüsüne Anayasal güvence konusunu değerlendiren MHP lideri, "400'ün üzerinde oy ile çıkarsa sağlıklı olur. Olmazsa referanduma gidilir. Muhalefeti dikkate almadan yola devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı'nın genişleyip genişlemeyeceği hakkında konuşan MHP lideri, "İttifaklar genişleyebildikleri kadar genişlesinler" dedi.

ALTILI MASA İÇİN: SIFIR YUTAN ELEMAN

Altılı masayı da eleştiren Bahçeli, "6'lı masanın 10 toplantı sonucu üzerine denklem kurdum. 6 çarpı sıfır eşittir sıfır. Sıfır yutan eleman" diye konuştu.

MHP lideri Bahçeli, seçimlere yönelik parti programı hakkında, "Bizim programımız ile cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi örtüşmüştür. MHP programı ile cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini karşılaştırdığımızda güfte ile beste örtüşmüştür" dedi.

Seçim tarihi hakkında açıklama yapan Bahçeli, "Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi nasıl bir değerlendirme yapar onu bekleyeceğiz. Biz seçime hazırız" ifadelerini kullandı.

Erdoğan: Bir masa kurmuşlar herkesten ayrı ses çıkıyor

 

Altılı Masa ortak aday mesaisine başlıyor

 

Babacan'dan Altılı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayıyla ilgili açıklama

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER