Bahçeli 'Habertürk İzlemiyorum' Kampanyası Başlattı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından Habertürk TV’yi hedef alan bir kampanya başlattı. Habertürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir'in Habertürk sunucusu Ebru Baki’yi hedef alan MHP Genel Başkan Yardımcısı Ulvi Yönter'e cevap vermesi üzerine MHP Genel Başkan.

Bahçeli 'Habertürk İzlemiyorum' Kampanyası Başlattı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından Habertürk TV’yi hedef alan bir kampanya başlattı.

s-4aa10ba7250783f4ef0db95d2fdc14e94540e8
Habertürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir'in Habertürk sunucusu Ebru Baki’yi hedef alan MHP Genel Başkan Yardımcısı Ulvi Yönter'e cevap vermesi üzerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Habertürk TV izlemiyorum' paylaşımı yaptı.

Neler yaşandı?

MHP'li Yönter'den Gazeteci Ebru Baki'ye Ağır İfadeler: 'Tam Bir Kokuşmuşluk' - MHP Genel Başkan Yardımcısı Ulvi Yönter, dün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin açıkladığı 100 maddelik anayasa taslağını konuklarıyla değerlendiren Habertürk sunucusu Ebru Baki'yi hedef aldı. Yönter şu ifadeleri kullandı:
"Habertürk’te art niyetli Ebru Baki’ye konuk olan Kemal Öztürk, Pınar Kandemir Hacıbektaşoğlu ile Gülfem Saydam Sanver’in Genel Başkanımızın 100 maddelik anayasa önerisini karalama çabaları edepsizlik ve terbiyesizliktir. Ne o, kaldıramadınız mı? Kudurdunuz değil mi?Ebru Baki, her seferinde MHP’ye tahammülsüzlüğünü ifşa eden, alaycı gülümsemesiyle gerçekleri çarpıtan sözde bir gazetecidir...Konuklarını MHP düşmanları arasından seçmesi tam bir kokuşmuşluktur... Bugünkü golü çıkaramayınca çirkefliği ve çirkinliğe tercih ettiler. Yuh olsun!"

Bülent Aydemir'den özür çağrısı

s-53f281bbaa51e20c190a8048f1c719053ad825
Habertürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir, bu sabah Ebru Baki’nin sunduğu Para Gündem programında MHP'li Yönter'in sözlerine tepki gösterdi. Aydemir, "Bu ifadeleri aynen, ne bir eksik ne bir fazla Ulvi Bey'e iade ediyorum. Bu programda gazetecileri hedef gösteren açıklamaları kabul etmiyorum" dedi. Aydemir özür çağrısında bulundu:
"Bu konuda Ulvi Bey çıkıp özür dilemeli. Kendisi yaptı bunu, kendi hesabından yaptı. Eğer MHP Genel Başkanı ve MHP kurumsal kişiliği de arkasındaysa bu söylenenlerin onlar da özür dilemeli. Özür dilemeye çağırıyorum. Bunu öfkeyle söylemiyorum. Kimseye hakaret de etmiyorum. Ama bu açıklama hakaret içeriyor. Kimsenin böyle bir hakkı yok. Biz işimizi yapıyoruz."

MHP'li Özdemir: "Habertürk'ten yanıt bekliyoruz"

s-e899410582a735a1c445824ea14294dea7abad
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir sosyal medya hesabında yaptığı bir dizi paylaşımla Bülent Aydemir'in çağrısına tepki gösterdi:
"Nereli olduğu bizi ilgilendirmeyen, fakat nezaket sınırlarını geçerek, haddini ve boyunu aşan cümlelerle Genel Başkan Yardımcımız Sayın Yönter’i hedef alan Bülent Aydemir şunu bilsin ki, Sayın Yönter’in bu konuda gösterdiği tepki MHP’nin tepkisidir. Hadi şimdi ne yapacaksınız? Siz kimsiniz, hangi ölçü ve yüzle MHP ve Sayın Genel Başkanımızı özür dilemeye davet ediyorsunuz? Size bu gücü kim veriyor? Televizyon ekranlarından aklınızca siyasete ayar vermeye cüretini nerden buluyorsunuz?HaberTürk grubundan yanıt bekliyoruz! MHP’ye karşı böylesine seviyesiz ve hadsiz tutum takınan, hanımefendiliğin saygınlığı arkasına gizlenerek çirkin üslubu alışkanlık edinen, gazetecilikten çok külhanbeyi edasıyla konuşmaya yeltenen bu isimlerin arkasında mısınız?"
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER