Bahçelievler'de Otomobil Markete Çarptı: Kaza Sonucu Market ve Otomobil Alev Alev Yandı

Bahçelievler'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil bir markete çarptı.

Bahçelievler'de Otomobil Markete Çarptı: Kaza Sonucu Market ve Otomobil Alev Alev Yandı

Bahçelievler'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil bir markete çarptı. Kaza sonucu, otomobil ve market alev alev yanarken, market sahibi canını son anda kurtardı. Otomobilde bulunan 4 kişi, kaza sonrası kayıplara karışırken, yangın nedeniyle çevrede panik yaşandı. Yangın sırasında mahallede yaşanan panik anları ise cep telefonu kameralarına yansıdı.

s-061c2dada714df18bbb787fc3137c5b1239b9e

31 Aralık, 08:50Bahçelievler'de Otomobil Markete Çarptı: Kaza Sonucu Market Ve Otomobil Alev Alev Yandı

Olay, saat 02.30 sıralarında Soğanlı Mahallesi Rehber Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Kızılelma Caddesi'nden aşırı hızla gelen 34 SGR 18 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Rehber Caddesi'nde bulunan marketin önündeki dolaplarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle dolaplar ve otomobil bir anda alev topuna döndü. Kaza sırasında içeride olan market sahibi, alevlerin arasından kendisini son anda kurtardı. Otomobilin marketin giriş kapısını kapatması nedeniyle, market sahibinin otomobilin üzerine çıkarak atladığı ve kendisini kurtardığı öğrenildi.

4 kişi kaçtı

s-4de1afc91cec11af953151da7ec464f51203c9
Ayrıca, kaza yapan otomobilde 4 kişinin bulunduğu öğrenilirken, araçta bulunan kişileri kaza sonrası yaya olarak kaçtıkları öğrenildi. Kaçan kişilerden birinin hafif yaralı olduğu belirtildi.

"Dolaplara vurunca, dolapların içindeki motorlar patlıyor"

s-a3b80cd6e07bf74c5c048c53bafff41840523f
Market sahibinin komşusu olduğunu söyleyen bir mahalle sakini yaşananları anlattı. Markete çarpan otomobilin aşırı hızlı olduğunu söyleyen mahalle sakini, "Marketin sahibi bizim komşumuz. 4 şahıs arabayla son sürat geliyor. Dükkanın dolaplarına vuruyorlar. Dolaplara vurunca, dolapların içindeki motorlar patlıyor. Araba da benzinli olduğu için, dükkan bir anda alev alıyor. 4 şahıs da yok. Büyük ihtimal kaçmışlar" şeklinde konuştu.

"Sarhoşlarmış her halde"

s-ba3ee45396e21798152f27f16d4b67f76f053b
Başka bir görgü tanığı ise market sahibinin son anda kendisini kurtardığını belirterek, "Ben evdeydim. Telefonla uğraşıyordum. Dışarı çıktığımda her taraf alev içindeydi. Sesi duyunca çıktım. Dükkan sahibi Fatih beyi gördüm, üzeri yanıyordu. Her taraf yanıyordu bir şey yapamadım. Binanın zillerine basıp herkesi aşağı indirdik. Araçtakilerin hepsi kaçmış. Bir tanesinin burnu kırıkmış herhalde. Zar zor götürmüşler. Sarhoşlarmış her halde" diye konuştu.Polis, markette yangına neden olan kazayla ilgili soruşturma başlattı. Kaçan kişileri yakalamak için çalışmalar sürüyor.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER