Bakan Koca'dan Otogardaki Aşı Daveti Hakkında Açıklama: 'Soruşturmalık Durum Yok'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kütahya otogarda mizahi bir tavırla vatandaşları aşıya davet eden sağlık personelinin soruşturulmasını gerektiren bir durumun olmadığını söyledi. 'Sinovac Sinovac, BioNTech...' Otogarda Esprili Şekilde Aşı Çağrısı Yapan Sağlıkçı Hakkında S.

Bakan Koca'dan Otogardaki Aşı Daveti Hakkında Açıklama: 'Soruşturmalık Durum Yok'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kütahya otogarda mizahi bir tavırla vatandaşları aşıya davet eden sağlık personelinin soruşturulmasını gerektiren bir durumun olmadığını söyledi.

'Sinovac Sinovac, BioNTech...' Otogarda Esprili Şekilde Aşı Çağrısı Yapan Sağlıkçı Hakkında Soruşturma Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü, vatandaşları "Sinovac Sinovac, Biontech Biontech" şeklinde bağırarak aşı olmaya davet eden personel hakkında soruşturma başlatıldığını açıklanmıştı.

Bakan Koca, konuyla ilgili Twitter'dan açıklama yaptı.

s-a865973304a8c023d8c91a1b22737efd1f71eb
Koca, "Kütahya'da otogarda görevli bir sağlık personelimiz mizahi bir tavırla vatandaşlarımızı aşıya davet ediyordu. Hizmetlerimiz her yerde ancak aşı ciddi bir konudur. Personelimizin soruşturulmasını gerektiren bir durum yok. Ancak aşıyı hepimiz ciddiye almak zorundayız." dedi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER